Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Odamenni egy idegenhez és közölni vele, hogy tetszik. Mennyire jó ötlet?
Üdv! Mennyire jó ötlet odamenni egy idegen lányhoz és elmondani neki, hogy nagyon tetszik? Esetleg utána elhívni valamire vagy a telefonszámát/msn-jét/nevét/valamilyen elérhetőségét elkérni?
Lányok, ti hogy reagálnátok erre?
08-19 15:07
Én az ilyen lányok miatt lettem gátlásos és szorongásos, félek a lányoktól és már sosem mernék többet egynél sem próbálkozni személyesen. Ez nagyon nem szép dolog, kár, hogy ezt a lányok úgysem fogják megtudni sosem mennyire tud fájni belül egy ilyen megalázás nekünk csúnya, de nagy szívű fiúknak. :(
Ez oké, de szerintem olyan is lehet, h csak azért nem akar ismerkedni, mert mondjuk az utcán megyek oda vagy buszmegállóban. És mondjuk megijed.
Pedig amúgy lehet, h ismerkedne, ha nem így indítok.
De igazából még mindig nem tudom, hogy volna érdemes odamenni valakihez, akihez még soha nem szóltam azelőtt.
Értem én, de ha egyszerűen alig ismerek valakit, akkor mégis mit csináljak? Nekem nem olyan az életvitelem, hogy sorban járom a szórakozóhelyeket, hogy barátnőt találjak magamnak.
Most akkor én magányra vagyok ítélve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!