Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üdv! Odamenni egy idegenhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Odamenni egy idegenhez és közölni vele, hogy tetszik. Mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés

Üdv! Mennyire jó ötlet odamenni egy idegen lányhoz és elmondani neki, hogy nagyon tetszik? Esetleg utána elhívni valamire vagy a telefonszámát/msn-jét/nevét/valamilyen elérhetőségét elkérni?

Lányok, ti hogy reagálnátok erre?

2012. aug. 19. 15:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

08-19 15:07

Én az ilyen lányok miatt lettem gátlásos és szorongásos, félek a lányoktól és már sosem mernék többet egynél sem próbálkozni személyesen. Ez nagyon nem szép dolog, kár, hogy ezt a lányok úgysem fogják megtudni sosem mennyire tud fájni belül egy ilyen megalázás nekünk csúnya, de nagy szívű fiúknak. :(

2012. okt. 31. 22:55
 22/25 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, ha egy lánynak nem jössz be akkor eleve nem megy bele, hogy ismerkedjen veled. vagy egyértelművé teszi, hogy csak barátként akar veled ismerkedni.
2012. nov. 1. 00:00
 23/25 A kérdező kommentje:

Ez oké, de szerintem olyan is lehet, h csak azért nem akar ismerkedni, mert mondjuk az utcán megyek oda vagy buszmegállóban. És mondjuk megijed.

Pedig amúgy lehet, h ismerkedne, ha nem így indítok.

De igazából még mindig nem tudom, hogy volna érdemes odamenni valakihez, akihez még soha nem szóltam azelőtt.

2012. nov. 1. 13:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez egy kétélű dolog. Vagy bejön, vagy a lehető legégőbb lesz. De kb. annyi esélye van mint egy szórakozóhelyen, úgy hírlik ott is szeretik eléggé letakarítani a kérőzőket a porondról. Egy vadidegent egyébként tripla nehéz leszólítani,mert semmit nem tudsz róla, így nehéz fogást találni rajta. Ha meg ilyenekkel faggatod,hogy hova mész, miért pont itt vagy ahol, kire vársz? van kanod?, akkor a mi közöd hozzá, mit puhatolózól puhapöc lesz rá a válasz.
2012. nov. 9. 22:49
 25/25 A kérdező kommentje:

Értem én, de ha egyszerűen alig ismerek valakit, akkor mégis mit csináljak? Nekem nem olyan az életvitelem, hogy sorban járom a szórakozóhelyeket, hogy barátnőt találjak magamnak.

Most akkor én magányra vagyok ítélve?

2012. nov. 10. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!