Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üdv! Odamenni egy idegenhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Odamenni egy idegenhez és közölni vele, hogy tetszik. Mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés

Üdv! Mennyire jó ötlet odamenni egy idegen lányhoz és elmondani neki, hogy nagyon tetszik? Esetleg utána elhívni valamire vagy a telefonszámát/msn-jét/nevét/valamilyen elérhetőségét elkérni?

Lányok, ti hogy reagálnátok erre?

2012. aug. 19. 15:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

15:18

Egyetértek. És persze, ha megmondjuk, hogy ez szemét dolog, még az ilyen lányok vannak felháborodva.

Nem véletlen, hogy 22 éven át nem is akartam barátnőt... Sajnos egyre több ilyen van.

2012. aug. 19. 15:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom minek az álszenteskedés.

Ha egy fiú elkéri egy lány számát, vagy elhívja, akkor a lány egyértelműen tudni fogja, hogy tetszik neki és az is egyből átfut az agyán, hogy meg akarják dugni. Ha első ránézésre nincs ellenvetése ez alól sem, akkor ad lehetőséget, indul a játszma.

2012. aug. 19. 15:21
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjuk már ezt a dugás dolgot. Igaza van előttem szólónak, az agyamra megy ez a kurv@ képmutatás. Mégis mit akarhat egy fiú a lánytól és fordítva. Így alkotott meg a természet.
2012. aug. 19. 15:24
 14/25 anonim ***** válasza:
18%

15:07 Ez elég bunkó dolog, nem gondolod?

Kérdező, simán megteheted ezt is, úgysem a szövegeden múlik semmi, hanem azon, h külsőre bejössz-e a lánynak.

2012. aug. 19. 15:27
 15/25 anonim ***** válasza:

15:07

Akkor keress magadnak egy külsőre neked bejövős fickót, aztán kiderül hogy egy hatalmas nagy bunkó állat, akkor jó pofára esel hülye ribi.

2012. aug. 19. 15:33
 16/25 A kérdező kommentje:

Írtam 15:07-esnek, félreérthetően fogalmazott, nem ismeritek a részleteket.

Ettől függetlenül igen, vannak ilyen nők is. De kérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál. Köszönöm.

2012. aug. 19. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

[OFF]A 16 éves csaj gyorsan tanuljon meg viselkedni, mert az iszonyú az bunkó dolog volt tőle... majd ha a leendő gyerekével csinálják ezt, az jól fog esni?

[/OFF]

Nos, ez 2 esélyes. Vagy igen, vagy nem. Ez sajnos nőre válogatja, márpedig megfejteni, hogy mennyire jön be az illetőnek ez a fajta "leszólítás" nem lehet tudni. A nők amúgy is bonyolultan tudnak gondolkodni és a logikájuk is elég "különc". :D:D

2012. aug. 22. 13:24
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

Én lány vagyok és szólítottak már le így..Átlag hétköznapon utcán és bevásárlóközpontban is.Ált-ban kedvesen mosolyogtam és elköszöntem, de egyszer-kétszer volt , hogy engedtem h meghívjon az illető egy kólára..

HA nem tapló módon próbálkozik és nem tűnik pszichopatának én tisztelem az ilyen férfiakat, mert szerintem elég nagy bátorságra vall és semmi esetre sem szeretnék ilyenkor bunkó lenni, v elviccelni a dolgot. HA látom,hogy komolyan gondolja, akkor én is igyekszem komolyan venni Őt, még akkoris ha nem tetszik...

2012. aug. 25. 13:11
 19/25 Unknown525 ***** válasza:
Én pont úgy tettem,ahogy leírtad és megpróbáltam elhívni vhova)....rábasztam. :DDD de ahogy sokan írták,emberfüggő.(talán ha valahol véletlenül belebotlanál a kiszemeltbe és csak úgy beszélgetnél vele,lehet jobb ötlet lenne,mint a frontális támadás."A nem már ott van,kockáztass meg egy igent is" remélem tudtam segíteni,sok sikert és mindent bele! majd írd le,hogy mit reagált
2012. aug. 26. 20:01
 20/25 anonim ***** válasza:
5-os. Paraszt vagy kisanyam, nem is kicsit...
2012. szept. 8. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!