Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért megbocsátóbbak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért megbocsátóbbak? Vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
A történetem arról szól, hogy van vagyis volt egy barátom 1 évig. Megcsaltam őt, lebuktam (tudom tudom undorító stb stb stb... éppen eleget hallom meg eléggé kivagyok készülve.) A srác akivel megcsaltam neki is van barátnője. A társaságomban illetve a baráti társoságban ismerettségi körömben kb 4-5 ilyen eset történt amikor a srácok félreléptek. A csajok pedig megbocsátottak nekik. A srác akivel félreléptem neki is megbocsátotta ezt a bnője pedig mindent tud elolvasta a beszélgetéseinket is mindent. Az én barátom pedig hallani sem akar rólam soha többet. Ilettve ismerek pár srácot akikkel megtörtént ugyan ez és ők sem akarnak hallani a csajról aki megcsalta őket. Miért van az h a lányok megbocsátóbbak??????? Nem értem!!!!!
2012. aug. 19. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem te is ribanc vagy,meg a másikak is,akik félre qrtak.Meg az is,akinek nője van,és közben mással dugott.Undorító az összes.Hát,vannak ostoba emberek,a pasid,akarom mondani volt pasid meg nem az,ilyen egyszerű.Talán azt hitted,hogy félre kefélsz,és ha ki derül ,utána minden megy a régiben?Normális,épp eszű embereknél ez nem így van.Buktad.
2012. aug. 19. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
mert általában a nők jobban tudnak szeretni, és reménykedni...a férfiak meg úgy vannak vele, hogy megcsalt: akkor r*banc...de Nekik viszont lehet...
2012. aug. 19. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A nők nem megbocsátóbbak,csak úgy tesznek.Mert a legtöbb nő kivan szolgáltatva érzelmileg,anyagilag egyaránt,és kénytelen tűrni.

Egy darabig...

2012. aug. 19. 14:12
 4/7 123Nyammi válasza:

ribanc vagy teis meg a barátnődis

megérdemelted!

ezt megszívtad

nevárd h majd a fiúk nyalják a segged

megcsaltad? dobott ez ezzel jár és kész

2012. aug. 19. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy nő, ha lefekszik valakivel, és nem ribanc, akkor érzelemből teszi, míg a férfi érzelem nélkül is könnyen félreléphet.
2012. aug. 19. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez biológiára és evolúciós okokra vezethető vissza. Most vonatkoztassunk el attól, hogy emberek vagyunk és attól, hogy más a helyzet mert tudat alatt ez történik, tisztán biológiai értelemben nézd a dolgot:

Egy pasi nem lehet benne 100%-ig biztos sohasem, hogy az utód az övé. Ha a párja lefekszik mással/megcsalja akkor ez csorbul. Éppen ezért a férfiaknak a fizikai megcsalás sokkal nagyobb traumát okoz fejben mint a nőknek.

A nők "célja" ezzel szemben, hogy a párjuk velük maradjon és majd az utódnevelésben segitsen. Ezért van az, hogy a nők az érzelmi alapú megcsalást súlyosabbnak tartják mint a csak testit, hiszen itt nagyobb az esélye annak, hogy a pasi lelép.

Evolúciós szempontból a nő számára a legideálisabb az, ha egy jó génekkel rendelkező pasival hozza össze az utódot és azt egy jó energiaforrásokkal rendelkező pasival együtt neveli fel. (Tehát ha a menő minden csajt meghúzó sportoló jópasitól van az utód de a pénzes, okos, szerető családapával neveli fel). A férfiakba és a nőkbe is ennek a maradéka még a mai napig bele van kódolva és ezt a helyzetet szeretnék elkerülni a férfiak.

Az az igazság, hogy manapság a megcsalás a védekezési módok sokszinüsége miatt már semmit sem számit maximum ha valaki irigyel a másiktól egy óra szűrakozást hiszen az esetek nagyon pici százalékában jelent érzelmi változást, de ezek az ösztönök egyrészt régről bennünk maradtak másrészt pedig a társadalom is ezeket erőlteti az egyénre.

2012. aug. 19. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a pasik sokkal egyszerübben képesek a szexet "csak szex" "jó szórakozás" "kis élvezet" -ként kezelni mint a nők, akik a szexbe sokkal több érzelmet visznek bele, igy mig a pasiknak ez "csak szex" addig a nők számára többet szokott jelenteni.
2012. aug. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!