Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért látom mindig az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látom mindig az exemet?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt ült előttem buszon egy lány. Azt hittem elsőnek hogy egyik ex barátnőm... nézem nézem... ez őőő... nem, nem ő, ez őőő... ránéztem a lábára a vádlijára, akkor már sejtettem hogy nem, de nem tudtam biztosra eldönteni. Ma szintén ugyanaz csak másik exemmel. láttam a lány arcát is, de még akkor sem tudtam eldönteni hogy ő-e vagy nem? Miért látom mindenkiben az exemet? Elég idegesítő. Már szakítottunk egyikel 1,5 éve, másikkal 1 éve.
2012. júl. 5. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán mert mindenkiben őt keresed.
2012. júl. 5. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudtad túl tenni magadat rajtuk, még érzel vmit irántuk.
2012. júl. 5. 17:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Az addig oké, de elég égő hog ynem tudom megkülönböztetni az embereket :D Az arcmemóriám tudtam hogy nagyon rossz, de hogy ennnyire???
2012. júl. 5. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert akkor még nem felejtetted el őket és tényleg keresed.
2012. júl. 5. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezekszerint hülye kérdés volt :) Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!