Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok és a közös pisilés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok és a közös pisilés?

Figyelt kérdés
Pár napja az éjszakai életben sétálgatva lettem figyelmes rá, hogy egy pasi egy félreeső bokor mellett könnyít magán, egy leány pedig mellette mobilozik. Furcsa volt a szituáció. Majd a fiú dolga végeztével kézen fogta a lányt és elsétáltak. Ez manapság normális viselkedés?
2012. aug. 19. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk még a szexbe is belefér egy kis pisi, a pasim kimondottan élvezi, ha lovaglás közben engedek rá egy picit.
2012. aug. 19. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Hát szerintem normális.

Mindenki pisil/kakil. Még a legjobb nők is. Sőt, ők is büdöset xarnak ám!

2012. aug. 19. 08:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért ezt mégsem így kellene intézni.
2012. aug. 19. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a szükség úgy hozza... Éjszaka én is elmegyek a bokrok közé, ha éppen nem találok higiénikus wc-t a közelben. Én is megvártam már a barátomat etéren. Szerintem ebben nincs semmi. Persze, én is jobban szeretem, ha normális wc-t használhatunk, papírral és szappannal, de ha menni kell, hát menni kell... Ha nincs más lehetőség, mit csináljunk, szenvedjünk? Vagy válasszuk a rosszabb megoldást, és piszkítsuk össze magunkat? Nincs ebben semmi szégyenteljes, szerintem...
2012. aug. 19. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor hogy kell? Miért nem mondod el te hogy gondolod?

Én is az angolwc-t kedvelem és használom, de van hogy a szükség törvényt bont. Mert ugye ami befolyik az ki is folyik.

2012. aug. 19. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

most miért? :D van hogy én elmegyek fürödni és a párom bejön pisilni (egy helyiségben van a wc és a fürdő)...de olyan is volt hogy együtt zuhanyoztunk és zuhanyzás után leültem a wc-re pisilni...szerintem ebbe semmi "olyan" dolog nincs :)

N22

2012. aug. 19. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebbe semmi furcsa nincs:) engem még egy kicsit izgat is:)
2012. aug. 19. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi legtöbbször együtt megyünk ki pisilni, ha itthon vagyunk.

Egyszerűen csak így alakult :) Főleg, ha egy beszélgetés kellős közepén vagyunk, és nincs kedvünk félbeszakítani.

A nagy dolgokat persze külön intézzük, ez alap, de a pisilésben nincs semmi. Ha egyikünk zuhanyozik, a másik nyugodtan bejöhet akkor is pisilni.

Párom anyukája mesélte, hogy érdekes módon a férjével nekik is ez volt a szokásuk, mindig elkísérték egymást (pedig a férje ötven is elmúlt már, mikor megismerkedtek, szóval ez nem csak manapság fordul elő...).

2012. aug. 19. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljese normális, én is álltam már így párom mellett és takartam, figyeltem.

Azonkívül, mikor nyaraltunk, és nagy wc-ztem, majd bepisilt, hát odament a csaphoz.

Emberek vagyunk, szükségletekkel, nem kell szégyellni, ha így jön össze...

2012. aug. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!