Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édes hármas. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van a barátnőm, akinek tetszik egy NÉMET srác. A német srácnak viszont én tetszem. Mit tegyek, hogy ne bántsam meg egyikőjüket se?:C2012. aug. 19. 02:17
1/8 anonim válasza:
kúrj sunyiba a friccel.
úgy sem látod soha többet,ha vége a nyárnak.
2/8 anonim válasza:
Dugjatok egy jót hármasban...Mindenki jól jár!
3/8 anonim válasza:
Ha ezek komoly érzések, akkor nem úszhatod meg anélkül, hogy minimum egy embernek kellemetlenséget ne okozzál. De hát az élet nem fenékig tejfel.
4/8 anonim válasza:
El kell döntened, hogy melyikük a fontosabb számodra. Ha a barátnőd igazi testi-lelki jó barátnő számodra, akkor én azt mondanám, hogy hagyd a srácot, mert szerintem nem érdemes egy igaz barátságot kockáztatni egy esetleges múló fellángolásért. Ezen kívül hogy ha a srác Németországban él, és csak rövid ideig tartózkodik itt, lehet, hogy végül amúgy sem lenne komoly kapcsolat a dologból, lévén, hogy a távolság azért elég nagy szétválasztó erővel tud bírni... Persze, ha a barátnőd csak olyan haver/felületes barátnő, és a német srác meg számodra a Nagy Ő, akkor más a helyzet :)
5/8 anonim válasza:
Miért divat mostanában külföldi f*szokat szopni?
6/8 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Eddig a leszbizés volt menő. Aki számított annak minimum volt egy leszbi kalandja a barátnőjével. Úgy látszik ez már a múlt. Most a külföldi bráner a menő.
Neked tetszik a német? Erről nem írtál! Ha igen, akkor miért nem jöttök össze?! Csak vagytok olyan jó barátnők, hogy meg tudjátok ezt beszélni.
7/8 anonim válasza:
ha tetszik a német hajrá ;) és én mit tegyek?tetszik egy fiu viszont a fiunak a legjobb barátnőm tetszik de viszont neki nem tetszik az a fiú
8/8 anonim válasza:
hát azért nem mindegy, hogy fiú vagy, vagy lány.
ha lány, akkor a hetero fiút illene valahogy "eltüntetni".
ha fiú vagy, akkor meg... akkor is. egy fiú nem gondolkodik, egy bu.zi ajánlatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!