Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édes lenne a hármas?
Egy másik kategóriában feltettem egy kérdést, kíváncsi lennék, hogy itt a szex-szerelem rovatban hogyan vélekedtek. Röviden, adott vagy te meg te meg a párod. Tehát saját otthonodban saját magaddal képes lennél-e élni, normális kapcsolatot kialakítani, Működne szerinted? Hogyan hatna szerelmi életedre?
Ha igen, miért, ha nem, akkor miért nem?
Amúgy az eredeti kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hát.... én még csak csak, a párom biztosan nem. Elfogadta a hibáim, szeret így, de vannak apró hülyeségeim, amit ha duplán kapna, szerintem kirohanna a világból..
Egyébként én nem szeretnék magammal élni, mikor társaságra vágyom, valakivel beszélgetni szeretnék, kérdésem van, vagy megvitatnék valami, akkor nem lennék jó társaság magamnak, hiszen nyilván a másik énnek is ugyanaz lenne a véleménye, a gondolatai, a hozzáállása. Ha erre vágynék, nem lennének barátaim.
A házimunkában persze jól jönne :) Az sem tetszene, ha a párom a másik énnel szeretkezne, a hármas együttlét pedig egyenesen abszurd gondolat így :D A kérdés érdekes, összefoglalva a válaszom a nem lenne. 22/L
Nekem tetszene a dolog...néha eltöprengek azon,hogy mások hogyan képesek elviselni, és nem tudom,hogy én magamat el tudnám-e viselni,de szex terén kérdeztél elsősorban...na az tuti h hatalmas orgiákat rendeznénk..a mostani párommal lehet,h nem próbálnám meg,de az elsővel tuti...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!