Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babo21 kérdése:
Meddig működhet a hármas?
Figyelt kérdés
Konkrétan a férjemnek van valakije. Az a valaki szintén fiú. Nem az első és gyanítom nem az utolsó. A harmadik nagyon ragaszkodik hozzá és azt is tudom,hogy szereti. A férjem váltig állítja ez csak szex de én sem most jöttem le a falvédőről. Heti 2 nap találkoznak rendszeresen. Ragaszkodik hozzám(több mint 10 éve vagyunk együtt) középiskolai szoros barátságból nagy szerelem. Majd új igények,részemről elfogadás(hisz szeretem)de kezdek belefásulni! Nincs gyerek egyszerű lenne lépni mégsem megy. Pedig kezdek belefulladni az önsajnálatba. Aki hasonló helyzetben van,vagy tud ilyen kapcsolatról örülnék,ha írna.#hámas?!
2012. júl. 24. 11:46
1/4 anonim válasza:
ez már rég nem működik, nem is működhetett volna és nem is fog
2/4 anonim válasza:
Miért nem lépsz,és keresel egy olyan embert,aki épelméjű,és családot is tervezhetsz vele?
Anyagilag függsz tőle?
3/4 anonim válasza:
Nálunk két lány van és egy srác. Én vagyok az egyik lány. A barátnőmmel egy évig voltunk együtt, aztán összejött azzal a fiúval. Fél éve tart a kapcsolatuk, de néhanapján még én is képbe kerülök. A fiút állítása szerint nem zavarja, amíg érzi, hogy a lány szereti.
Azt hiszem, addig fog tartani, amíg találok magamnak valaki mást. Jelenleg igyekszem kiépíteni egy kapcsolatot egy fiúval. Igazából kezdem nagyon is megkedvelni, és már nem hiányzik annyira a lány...
Saját tapasztalat alapján tehát csak annyit mondhatok, hogy a fiú addig nem fog leszállni a férjedről, amíg nem zúg bele valaki másba úgy igazán.
4/4 A kérdező kommentje:
Bármennyire furcsa de családcentrikus,és tudom jó apa lenne. Amit leírtam róla azt a képet mutatja,hogy én vagyok az áldozat. Hazudnék ha azt mondanám nem tudtam mi várhat rám nem árult zsákbamacskát mikor elvett. Kedves kommentelő aki lebu...tad a férjemet felvilágosítalak arról,hogy a nemi hovatartozását illetően biszexuális. Az én értékrendembe belefér,de hozzáteszem én hetero vagyok. Az már az én bajom,hogy ilyen engedékeny vagyok. A másik kérdére a válasz,hogy jelenleg sajnos munkanélküli vagyok és igen lehet mondani hogy rá vagyok szorulva anyagilag. Én adtam neki szabadságot és visszaélt vele. Meg sajnos egy olyasvalakivel hozta össze a "sors" aki piócaként tapad rá és nem igazán akarja elfogadni azt,hogy nős emberrel van dolga. Sajnos egy hormonbetegség miatt már nem vagyok légies jelenség és ez is közrejátszott abban,hogy félrelép. Engedtem neki mert nem akartam elveszíteni. Olcsó közhely igaz? A kérdés még mindig az,meddig lehet ezt csinálni? Nő létemre nagyon férfisoviniszta dumát fogok most leadni:féfiból van a szexuális igénye az átlagnál nagyobb menjen ha menni akar de hol a határ? Valahogy ennek a meghúzása nem megy nekem. :( A válaszokat annak tartalmától függetlenül mindenkinek köszönöm!
2012. júl. 25. 02:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!