Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos a fiuknak hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a fiuknak hogy legyen barátnőjük? Vagy néha inkább csak nyűg?

Figyelt kérdés

ugyértem hogy annyit panaszkodnak hogy a nők sokat készülődnek meg ilyenek...

viszont olyat is látok sokat akimeg arra panaszkodnak hogy nincs barátnőjük..ők többen azért:D

2012. aug. 18. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát,velük rosz,mert panaszkodnak,nyafognak meg ilyenek,de jó,amikor oda bújik,mutatja,hogy szeret.Kár,hogy egy ideje nincs csajom.
2012. aug. 18. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
az a csajtól is függ hogy nyűgnek tartom e vagy sem személy szerint :D 19/F
2012. aug. 18. 23:44
 13/17 A kérdező kommentje:

szóval az jó ha odabujik?:D nah ezt jó tudni:D

és még mit szerettek ilyesmiket?

2012. aug. 18. 23:46
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem sose volt fontos, de az nagyon fontos, hogy a szerelmemmel legyek, és soha nem nyűg :D
2012. aug. 18. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én volt barátom azt mondta hogy nem tud kapcsolatban lenni, pedig kedves, szép és okos vagyok. :/ (mások szerint)
2012. aug. 18. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
25%

Egyénként változó

Akiknek még nem volt csajuk azok egyértelműen mindenáron akarnak barátnőt

Vannak olyanok is akik sikeresek a nőknél így bárki lefekszik velük már az első nap,őket nem hatja meg ha nincs barátnőjük,sőt inkább az egyéjszakás kalandokat keresik

De viszont olyan is előfordul hogy némely férfinak már tele van a hócipőjük a csajokkal mert annyit szívatták őket vagy egyszerűen csak szeretik a szabadságot

A probléma ott kezdődik hogy a csajok MINDENÉRT nyavajognak,állandóan elégedetlenkednek így érthető az ha nyűggé válnak és akkor még csodálkoznak ha csak szexre kellenek

2012. aug. 19. 00:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fontos! Különben vetne cunamihullámokat gondolataim amúgy tükörsima felszínén?!
2012. aug. 19. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!