Szerintetek is ez a probléma, hogy miért nincs a tizenéves fiúknak barátnőjük?
Figyelt kérdés
3%-nak nincs elég önbizalma
4%-nak még magára sincs pénze nem hogy csajokra
4% ronda
9% úgy gondolja ráér később
5% akar de mindig elszúrja
75% lvl 80 paladdin
2010. okt. 26. 18:22
2/10 anonim válasza:
ez nem is igaaz :D Az enyém jóképű és nem is Wowozik
3/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok :D ..még úgy szűken tizenéves ..annak idején játszottam warrcrat3-al most is megvan néha eluntatom magam
...na de a wow haverom le nem tud szállni róla de még külön wow nyelv is van amit nehéz vagy egyáltalán nem lehet értelmezni értelmezni >.<
2010. okt. 26. 20:56
4/10 anonim válasza:
World of WarCrap :D
Én abba a rohadt 5%-ba tartozok :-/
7/10 anonim válasza:
Paladin - helyesen írva... egyébként a wow meg barátnő simán összeegyeztethető szal.... Énis wowozok már 3 éve és ezalatt a 3 év alatt elég sok barátnőm volt, és egy sem mondta h elhanyagolom stb. ( amúgy a paladin az szar.... inkább warlock, az a menő!)
8/10 anonim válasza:
Jah eloszlatnám a képzeteidet, külön WoW nyelv nincs, amire te gondolsz az a geek nyelv lessz ;)
9/10 A kérdező kommentje:
nekem midn1 hány d-vel írják a paladint nem ez volt a kérdés és nem wowozok
természetesen akik kötekedtek jó szívvel lepontoztam őket
2010. nov. 20. 13:23
10/10 anonim válasza:
az 5%ból átmentem 9%ba
A WoWwal úgy vagyok mint az egyik South Parki lakos a droggal
(Én sose drogoztam, tehát tudom, hogy milyen rossz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!