Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok vele lenni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok vele lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos,igen.Van valaki akibe 7 hónapja szerelmes vagyok,de júniusban talàlkoztunk csak egyszer,és kicsit messze lakik tôlem.A probléma az,hogy bàr 18 éves vagyok,de a szüleim szinte nem engednek el sehova és nem akarjàk hogy szerelmes legyek,csak azért,mert ôk elvàltak.Nagyon szeretem ôt és nagyon szeretnék vele talàlkozni,beszélgetni,stb.És amikor jutnék valamire ennek kapcsàn szinte mindig történik valami.Mit tegyek??
2012. aug. 17. 22:38
 1/4 anonim válasza:
18 éves vagy.. már nem mondhatják meg a szüleid hogy mit csinálj :D álj a saját lábadra és ne hagyd hogy elszakítsanak attól akit szeretsz :)
2012. aug. 17. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen korlátok nem lehetnek korlátok. Nem kell mindig megosztanod, hogy hova mész, mit csinálsz, 18 évesen bőven belevihetsz az életedbe egy adag önállóságot. Szóval szerintem nyugodtan találkozz csak a sráccal és sok sikert! :)
2012. aug. 17. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
nem mindig könnyű úgymond "lelépni" a családtól, lehet előző kommentelők ti ilyen családból származtok (abszolút nem rosszból mondom), de az én szüleim is elég kevés helyre engednek,pedig én is 18 vagyok. egyébként kérdező,nyugodtan írhatsz privit, ott leírom az én történetem is,és megpróbálok segíteni
2012. aug. 17. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,mindketten nagyon kedvesek vagytok.Én is megteszem amit tudok.Ja,amúgy nem is szoktam nekik mondani mit csinàlok.Csak van nyomkövetô a telómban és valahogy ki kéne szednem.Ez nem vicc.És így tudjàk hol vagyok.
2012. aug. 17. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!