Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok, ha ez történne veletek? Bővebben lent.
nos ez kb. úgy fog kinézni, hogy a barátod feljelent, a rendőrök bekisérnek kihallgatni, ahol valószínűleg a helytől, a morcos nagydarab rendőröktől fél perc alatt bevallasz mindent pár egyszerű keresztkérdésre
egyébként ezt nem hirtelen felindulásnak hívják IQ nindzsa, hanem lopásnak aminek elég komoly a büntetési tétele
úgy járnál a legjobban, ha visszaadnád neki minél hamarabb a pénzt, és kérnéd, hogy felejtsétek el a dolgot és egymást is
Hmm,nem hiszem,hogy letudna nyúlni barki is .Ha mégis,az halott.
Aki megpróbál átverni vagy meglopni illetve meg is teszi az ott lotte magát fejbe.
Jelenleg is figyelemmel követem a körülöttem levő embereket,hat meg 5-10ev múlva amikor valaki olyan közel kerül ,hogy lehetősége legyen .
És felőlem aztan ott lehet az asztalon is a penz ,mert ha lenyúl legalább tudom ,de azt nem hiszem ,hogy abból lenne ideje költeni .
Viszont aki eleg közel kerül azt mar nem csalnàm meg.
Ez által az egész nem lehetséges .
Megharagudni!? LOL! :D
Hol élsz te? Örülhetnél ha a törvényes utat választanám.
Ha valaki nem veszi észre hogy lopják, akkor az egy fogyatékos.
A következményeken viszont az ég-világon semmit nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!