Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok, ha ez történne veletek? Bővebben lent.
nekem attól több eszem van, hogy egy ilyen lotyó le tudjon nyúlni
viszont visszafizettetném veled a pénzt a balhere helyében
Nyilván...
A megcsalásnak semmi köze a vagyonhoz, így ez egy logikátlan bosszú lenne, nem így kell bosszút állni, és nem is úgy, hogy megcsalod te is, sőt nem kell bosszút állni, és kibékülni sem, el kell hagyni és kész.
majd ez a kis hirtelen felindulás miatt ha börtönbe kerülsz majd rájössz, hogy megérte-e?
naiv vagy és ostoba
nem kell keresnie, majd a rendőrség megkeres téged, ha feljelent, amire gondolom elég nagy az esély
a legtöbb országgal van kiadatás, szóval az ottani rendőrök majd szépen hazatoloncolnak
Miután ez bűncselekmény, (és össze nem egyeztethető a félrelépéssel) alap, hogy sittre menne a drága.
Ha nem sikerülne bizonyítani, biztos, hogy agyonverném, úgy, hogy azt se lehessen bizonyítani, hogy én voltam.
Ha nem tudná visszafizetni a pénzem, akkor nem túlzásból mondom, tényleg agyonverném.
Mivel nincs oly sok pízem, amivel BPről Monornál messzebb tudnál menni, ezért nehezen tudom magam beleélni a helyzetedbe, de ha mégis lenne, és te lelépnél vele, akkor én biztos nem mennék utánad. Na, de az akit küldenék rád, az szemeteszsákban hozna vissza ledarálva!
Amúgy nem vagyok bosszúálló típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!