Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt történne veletek fiúk, mi lenne szerintetek a folytatás? Lehetne több?
először is a barátoddal tisztázz mindent és utána a csajjal ... egy csaj sem lehet fontosabb a barátságotoknál :P
15/L
A legjobb barátom olyan ember, aki elsőnek tudna arról ha érezni kezdek valamit egy csaj felé.
Az hogy ő elmondta neked, de te nem neki, szerinted nem jelent valamit?
hát ez egy eléggé vad téma , én külső szemlélőként résztvevője voltam egy hasonló esetnek ,páran jóbarátok vagyunk ,mégis az egyik haverom egyszerüen szólva ráált a másiknak a barátnőjére , lényegébe azt nemtudom hogy a te esetedbe melyikőtök tetszik a lánynak ,az én haverjaim esetébe a lány egyértelmüen a barátja mellett voksolt , dehát nálatok még kapcsolat se forrt ki ,
és ha mondhatok neked valamit ,ne csak az egyikükkel közöld hogy tetszik neked a lány ,mond meg mindkettőjüknek ,ha nem tetszel a lánynak akkor ennyi , ha meg tetszel neki ,akkor ha a barátod télleg barát ,megfogja érteni és leszáll a lányról . Azért 16 évesen már ennyit meglehet érteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!