Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelynxx kérdése:
Érdemes ezt a "kapcsolatot" tovább folytatni?
Figyelt kérdés
Egy barátommal lassan két éve ismerjük egymást, 1 éve tart, hogy minden nap többször is beszélünk telefonon és én már azóta úgy érzem szeretem. És egy éve hallgatom tőle azt, hogy én csak egy "kicsit több, mint barát" vagyok, hogy még nem szeret úgy, meg azokat a bizonyos "ha majd úgy alakul" dolgokat. Viszont nekem ez nagyon fáj és már kezdek belefáradni abba, hogy már 1 éve várom, hogy "úgy" alakuljon és közben meg fűre-fára féltékeny, nem mehetek el találkozni egy fiú barátommal, hallani sem akar arról, hogy csökkentsük a napi 3-4 telefonbeszélgetést, folyton öleléseket küld, és néha jobban ragaszkodik hozzám, mint én hozzá. Már be is vallottam 2 hónapja, hogy mit érzek iránta, azt is teljesen közömbösen fogadta. De ha nem szeret, akkor miért csinálja ezt velem? Miért nem volt neki elég 1 év, hogy rájöjjön szeretne-e többet tőlem, vagy sem? Én még mindig szeretem őt, de ez lassan már kikészít, már egyre nehezebben viselem, hogy én csak várom, hogy úgy alakuljon.. Ezért szerettem volna megkérdezni pár külső szemlélőt...2012. aug. 17. 21:07
11/16 anonim válasza:
lehet valami komolyabb ügy áll a dolgok háterében amiről nem beszélt,amit nem értek azt mondta nem szeret akkor miért kötődik miért félt??
itt neki kell lépni ha nem akar elveszíteni akkor tudja mit kell tennie.
12/16 anonim válasza:
vázold fel neki hogy ez már számodra teher,
és akkor keressen csak ha úgy is fogja érezni..
ennek a kapcsolatnak így nem sok értelme van.
főleg úgy hogy te szereted és ő nem szeret viszont..
13/16 A kérdező kommentje:
Erre is volt már példa.. hogy mondtam neki, hogy ez nekem már nagyon nehéz, és hogy soksor kerülgetett a sírás is. Erre az volt a válsz, hogy én ezeket csak bebeszélem magamnak, mert ő nem akar bántani, ő csak szeretne velem lenni stb... Egyszer szakítani is akartam vele, de olyankor foggal-körömmel küzdöd, hogy visszaszerezzen, sms-ek bombázott, könyörgött, hogy menjek vissza hozzá.
2012. aug. 17. 21:57
14/16 anonim válasza:
De szokott amúgy veled lenni élőben is? Mármint élőben is, mert ez így elég telefonos/netes kapcsolatnak tűnik a leírás alapján. Ha szokott, akkor meg látod, hogy néz rád. Ha nem úgy, akkor ez van.
15/16 A kérdező kommentje:
Persze, szoktunk találkozgatni, olyankor nagyon aranyos, fogja a kezem, símogat, búcsúzáskor átölel... Olyankor tényleg érezni, hogy fontos vagyok számára, de ő akkor is csak azt állítja, hogy csak barátok vagyunk... esetleg kicsit több..
2012. aug. 17. 22:06
16/16 anonim válasza:
tényleg nem értem..ha nem szeret miért akar veled lenni??
van 1 hasonló helyzetem csak ott egy 3.ok akadályoz..
akár mennyire is szeretem meg kell őt értenem,és azt is miért..
persze lehetne folytatni de talán sose lenne jobb,a jövő meg bizonytalan..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!