Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelynxx kérdése:
Érdemes ezt a "kapcsolatot" tovább folytatni?
Figyelt kérdés
Egy barátommal lassan két éve ismerjük egymást, 1 éve tart, hogy minden nap többször is beszélünk telefonon és én már azóta úgy érzem szeretem. És egy éve hallgatom tőle azt, hogy én csak egy "kicsit több, mint barát" vagyok, hogy még nem szeret úgy, meg azokat a bizonyos "ha majd úgy alakul" dolgokat. Viszont nekem ez nagyon fáj és már kezdek belefáradni abba, hogy már 1 éve várom, hogy "úgy" alakuljon és közben meg fűre-fára féltékeny, nem mehetek el találkozni egy fiú barátommal, hallani sem akar arról, hogy csökkentsük a napi 3-4 telefonbeszélgetést, folyton öleléseket küld, és néha jobban ragaszkodik hozzám, mint én hozzá. Már be is vallottam 2 hónapja, hogy mit érzek iránta, azt is teljesen közömbösen fogadta. De ha nem szeret, akkor miért csinálja ezt velem? Miért nem volt neki elég 1 év, hogy rájöjjön szeretne-e többet tőlem, vagy sem? Én még mindig szeretem őt, de ez lassan már kikészít, már egyre nehezebben viselem, hogy én csak várom, hogy úgy alakuljon.. Ezért szerettem volna megkérdezni pár külső szemlélőt...2012. aug. 17. 21:07
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem. Valami nincs rendben a fejében, esetleg élvezi, hogy van egy tartalékban tartott csaja, aki epekedik érte és akit megkaphatna, ha akarná. Gonosz dolog, de van ilyen.
2/16 anonim válasza:
Nem kellene engedned a féltékenységének, igenis fogja fel, hogy elveszíthet, ha nem becsül meg.
4/16 A kérdező kommentje:
Volt, hogy nem akartam engedi és megmondtam neki, hogy igenis elmegyek azzal a sráccal, de olyankor azt modnta, hogy ő sem megy sehova egyetlen lánnyal sem(ami viszont igaz), meg hogy így el fogja veszíteni a belém vetett bizalmát. Amit meg nem akartam...
2012. aug. 17. 21:15
5/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt. Ha tényleg 15-16 évesek vagytok, akkor lehet hogy csak fél. De ha nem jutsz vele semmire, akkor minek maradni? Utólag meg fogod bánni.
6/16 A kérdező kommentje:
21:14-es látogatónak:
Te nem lehetsz több, ha még nem értetted, hogy mi ennek az oldalnak a célja... Ha nem tetszik valami, akkor inkább ne is írj semmit, mert én nem erre voltam kíváncsi.. köszönöm.
2012. aug. 17. 21:23
7/16 A kérdező kommentje:
És nem... ő már több, mint 30...
2012. aug. 17. 21:24
8/16 anonim válasza:
Szép kis érzelmi zsarolás. Elveszted a bizalmát egy olyan gonoszsággal, mint szingliként randizni valakivel, aki tudja, mit érez...
9/16 anonim válasza:
kérdezd meg hogy akar e valamit vagy sem,döntse el mit akar végre!
ha nem akar komoly dolgot ne keresd csináljon amit akar..
10/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, és mondta is, hogy nem szerelmes belém, de fontos vagyok számára, és szeretne velem lenni... csak nagyon nem úgy viselkedik... ahogy azt a fent sorokban is említettem.
2012. aug. 17. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!