Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kihasználna? ". Mit tegyek?
Van egy srác..egyidősek vagyunk..egy suliba járunk..és felvettem msn-re..nagyon jól elvoltunk..és kicsit mintha rámenős lett volna..meg kedveskedett..bármi volt meghalgatott..hát szépen belezugtam..azthittem hogy kölcsnös csak nemmer közeledni vagy nemtudom..elmondtam neki..monndta hogy nem kölcsönös(május)..azóta majdnem mindenn nap beszélünk..csak azt vettem észre hogy féltékennyé akar tenni egy másik lánnyal.aztán meg azis leesett hogy csak azért ír hogy töltsek le neki zenét,vagy mást..meg hogy díszitsem ki neki az msn-nevét..akárhány nevet diszitek neki..eggyikse teccik neki..és most hogy már nem teccik annyira észrevettem hogy bunkózni is akar..persze néha pofáraejtem..nemtudom hogy szép finoman hogy mondjam meg neki hogy álljon már le..őis letudja tölteni a dolgait..és azt a sz.ar msn-nevet is kibirja magának disziteni..?
télleg az a baj..hogyha mondom hogy most mással kéne foglalkoznom nem a névvel meg a zenével meg éppen mit szeretene..akkor meg szomorű smileykat küld..meg mondja hogy "Bocs hogy zavarlak :(:(:(:S"..és megsajnálom és én hülye megteszem neki..utánna pl most szenvedek a nevével..csinálok eggyet akkor mondja h "nemteccik" ..de azért annyit elvárnék hogy köszi hegy szenvedtél vele..mit tegyek..hogy faragjak le az egojábol?hogy állítsam le?..jah még mellékesen..egyszer pl mondta hogy elakar jönni hozzám meg minden..nemértem :s
A leírásod alapján igen, kihasznál..!!!
Amúgy nem tudom megérteni miért nem tud magának msn-nevet csinálni. Vagy ha már téged kér meg akkor ne kritizálja ahogy megcsinálod, örüljön neki h segitessz. Én a helyedben többet nem beszélnék vele. Szerintem csak abbana tudatban él, hogy te érzel iránta vmit, és igy irányithat téged, féltékennyé tehet, jól esik a fiúknak, hogy egy csaj oda van értük, és ezt ki is használják! Szóval szerintem ha beszélsz is vele akkor se legyél láthatóan kedves, nem azt mondom, hogy bunkó legyél, de érezze azt, hogy nem akarsz tőle semmit sem, akkor majd rájön milyen volt!!
Télleg,valahogy megpróbálom leállítani mert jófej,meg télleg a multkor is elbőgtem megam meghalgatott..próbált nyugtatni meg minden..de azt nembirom hogy a legtöbb beszélgetés úgykezdődik hogy "lécci töltsd már le.."vagy "msn nevem hogy áll?"
és ebbe az a kihasználás..hogy neki éppen nincskedve keresgélni hogy honnantutná letölteni..csak megadja a szám címét ..ngyon csúnyaleszek deh ilyen "csicska hopp" módon...
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!