Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnét tudom mit akar a csaj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom mit akar a csaj? Kihasználna vagy sem?

Figyelt kérdés

Kicsit komplex lesz a sztori előre is bocsi érte. 18/F vagyok, megismertem nemrég egy 20/L. Nagyon jól kijöttünk egymással, nem zavarta egyikünket sem a korkülönbség. Szomszéd városban lakik, de érte simán kimennék mindig nap busszal. Szóval minden jól alakult, számomra ő az igazi, pontosan azt testesíti meg akit keresek 18 éve :D Ám amikor hazaértünk, egy haverom aki külső szemlélő volt mondta hogy hagyjam a csajt mert egy ribi, és csak kihasznál... megbízom a haveromban 12 éve legjobb barátok vagyunk, de ebben a dologban totál úgy éreztem hogy nem akar kihasználni, és hogy kivételezett velem folyamatosan, meg hogy komolyabb kapcsolatot akar. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy lehet túl naív vagyok, az egóm elvakít és ezért nem látom h mien igazából a csaj. De ha meg nincs igaza a haveromnak, akkor életem legjobb lehetőségét szalasztom el. Mi a véleményetek?

Mégegyszer sry h ilyen hosszan írtam le, de muszáj volt.

2009. aug. 18. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ne hagyd kihasználni magad.

Menj bele a kapcsolatba, de ha mindig meghívatja magát, vagy titkolózik, megcsal, akkor szakíts vele.

Vagy milyen szempontból tudna kihasználni?

2009. aug. 18. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát arra gondoltam hogy szexuálisan kihasználna. Ha nem kellek már neki mert megunt akkor meg hirtelen eltűnik a kedvessége és dob... legalábbis haverom ezt hajtogatja. Jó, tudom hogy egyeseknek ez elég lenne, de nekem már volt pár ilyen kapcsolatom, szeretnék egy komolyabb, mélyebbet, hosszú távra tervezőset.
2009. aug. 18. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Használjon ki. Ne viselkedj már úgy mint egy szűzlány.
2009. aug. 18. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy Neked elég, ha tartalmas szexuális életed van, de nekem nem. Rég volt már őszinte, igazi kapcsolatom. Most már hosszú távra akarok tervezni, elegem van az egyéjszakás kalandokból.
2009. aug. 18. 17:49
 5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, aztán majd meglátjuk. hagyj nyitva egy kiskaput, hogy bármikor visszaléphess. ha balul sül el a dolog, akkor legalább volt egy jó kaladod, de az is megoldás, hogy megkérdezed hogy milyen hosszúak és komolyak voltak az eddigi kapcsolatai, abból már leszűrheted a lényeget
2009. szept. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!