Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ettől?
Sokan félnek tőlük, köztük én is :) Azt jelenti, hogy még szereted. Vele akarsz maradni, megszokásból, és mert tiszteled, de a tudatalattidban nem, és ettől igenis látsz magad körül sok más pasit. Észre fogod venni, nyugi :)
21l
én bármire a földön megesküszöm hogy még mindig SZERELMES vagyok a páromba!!!! :) persze az évek folyamán voltak hullámvölgyek hogy azon elmélkedtem hogy szeretem e még egyáltalán (általában összeröffenések után jött rám), de egyszerűen mindig rájövök hogy Ő a tökéletes másik felem, aki nélkül nem tudnék élni! :)
5 éve vagyunk együtt...:)
L22
Én már 3 éve együtt vagyok a barátommal. Nagyon szeretem. De a szerelem, az a bizonyos "rózsaszín köd" már elmúlt. És egyátalán nem érzem úgy hogy valaki mást kéne találnom, akibe újra szerelmes lehetek. Ő a párom és kész, vele fogom leélni az életem és nem érdekel, hogy erre mindenki csak azt mondja hogy, "kamasz szerelem, nem tart sokáig". Senki más nem érdekel, csak ő. És boldogok vagyunk így.
Ne félj attól hogy előbb utóbb elmúlik a szerelem. Attól még szeretni fogjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!