Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél ha megtudnád, a másik sírt a gondolattól, hogy elveszít?
Egy férfi is érző lény.
Én is az vagyok. Sajnos volt már, hogy lányok (2) sírtak, mert én nem viszonoztam az érzéseiket, és annyira ki akartak sajátítani, hogy megromlott az egész emberi kapcsolat közöttünk, legalábbis a részemről. Kellemetlen érzés, hogy neki ennyit jelentek, viszont tudom, hogy én sosem fogok így érezni, és ő meg kitudja mennyi ideig vágyakozik utánam. Rossz arra gondolni, hogy valaki miattam szenved.
nálunk volt olyan hogy veszekedtünk és felmerült hogy befejezem az egészet mert abban a pillanatban elegem volt már belőle...nem mondtam ki nyíltan hogy be akarom fejezni, csak utaltam rá...erre Ő elkezdett sírni...függetlenül attól hogy jogosan nekem volt igazam, nagyon rosszul éreztem magam emiatt...túl lelkis vagyok...és a végén én vígasztaltam Őt és persze meg is beszéltük a dolgokat...:) Imádom Őt! :)
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!