Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik az ideálisabb barátnő-sztereotípia?
1. naiv, kislányos, cuki típus
2. vagány, érettebb, nőiesebb típus
Ne gyertek azzal hogy nem csak ez a két típus létezik, köszi ezt én is tudom, az érdekel hogy ha ez a két lehetőség van, akkor melyik a jobb.
Megjegyzés: az első nem tizenkét éves kislány, a második meg nem plasztikázott partyk*rva, a személyiségre gondolok itt elsősorban, nem életkorra meg külsőre.
2-es. Gyűlölöm a cuki lányokat, mert hülyének néznek, ami vagyok is, de basszus már...
Bár a 2-es meg tuti, hogy a pcsömnél fogva fog irányítani, és azt képzeli ő szarta a spanyol viaszt úgyhogy maradok egyedül inkább, ha lehet :)
Olyan miért nincs, hoy nyugodt (no any frusztráció), képes magát lefoglalni szóval kreatív és nem folyton tőlem várja a megoldásokat, hogy szórakoztassam és nem fürkészi a tekintetemet folyton, mivel fingja nincs mire gondolhatok éppen. Ilyen csaj miért nincs ezen a fukin bolygón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!