Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen számotokra az ideális nő?

Figyelt kérdés
Magasság, szemszín, hajszín, alak, egyéb külső tulajdonságok. Ha van kedvetek, írjatok belső tulajdonságokat is. Szóval rakjátok össze a számotokra ideális nőt :)

2012. aug. 16. 20:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Napi kérdés kategória ismét:)

Max 175cm legyen,szemszín mind1,legyen vékony,ne legyen szőrös keze-lába.

Legyen:kedves,vicces,toleráns.

Magyarán a szokásos sablonok.

2012. aug. 16. 20:31
 2/22 anonim ***** válasza:
külsőre legyen természetesen szép, ez lehet akármilyen, hajszíntől és szemszíntől független.persze nem baj ha nem tökéletes. legyen kedves, megértő, hűséges, stílusos, törődő, barátságos. most ennyi jutott eszembe.
2012. aug. 16. 20:31
 3/22 anonim ***** válasza:

Legyen szép arca (számomra). Ez a legfontosabb. Lehetőleg ne legyen elhízva, de ha van rajta mit fogni az nagyon jó :) Legyen alacsonyabb (170 cm alatti) és a barna hosszú egyenes haj nagyon vadító :D

belsőre legyen kedves és értelmes, törődő, és kötődjön hozzám :)

20/F

2012. aug. 16. 20:32
 4/22 anonim ***** válasza:
Nálam ez teljes mértékben helyzetfüggő. Nem tudok válaszolni.
2012. aug. 16. 20:33
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ideális nő nem egy papír forma. Teljesen mindegy milyen szeme színe van vagy haja. Leírhatom neked, hogy kék szem, világosbarna haj, 160 cm, 50 kg, kedves, aranyos, hűséges, őszínte, bla bla bla. Nem érdekel, mert ez csak képzelet. Azaz ideális nő amelyik megfog;)
2012. aug. 16. 20:34
 6/22 anonim ***** válasza:

Magasság: ~160 cm

Szemszín, hajszín: lényegtelen

Normál testalkat. Ne dohányozzon.

30/f

2012. aug. 16. 20:34
 7/22 anonim ***** válasza:

pff...:D pedig engem mindig azzal vigasztalnak, hogy a férfiak szeretik a magas nőket, mert szép a hosszú láb... Vagy lehet válaszolók ti vagytok alacsonyabbak és ezért írtak ilyen határokat? Egyik fiúnak se számít, hogy családcentrikus legyen? hm...

egy 180cm magas lány.:D

2012. aug. 16. 20:38
 8/22 anonim ***** válasza:
Ó... Eddig minden válaszadónak a 160 cm alatti csaj jön be. Mi van azzal, aki mondjuk 172 cm? :D Vagy 180 centiméter magas? :D
2012. aug. 16. 20:38
 9/22 anonim ***** válasza:
Igazad van 7-es válaszadó. Amúgy nyugi, nekem is van egy ismerősöm, aki ráadásul 185 cm magas, van egy nála magasabb férje, 2 gyereke. Úgyhogy...
2012. aug. 16. 20:39
 10/22 anonim ***** válasza:

20:38-as:

Én azért írtam 160 cm-t, mert én is akkora vagyok. Érdekesen festenék egy 180 cm-es lány mellett

2012. aug. 16. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!