Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak nagyon féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nagyon féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

van barátnőm akit nagyon szeretek már 3hónapja minden szép ás jó de valamiért bennem van hogy mi van ha ö nem így érez erre gondolok mikor rákérdezek azt mondja hogy nagyon szeret meg minden jó de valahogy bennem van ez mitől van ez?normális hogy ilyenre gondolok?

25f 19l

2012. aug. 16. 12:48
 1/8 Hanariko ***** válasza:

hát... nem igazán normális. Persze egy szintig igen, mert szereted, félted stb., de nem szabad folyton erre gondolni. Erőszakkal befolyásolni úgysem tuddo az érzelmeit. Ezért nincs értelme az érzelem nélküli kapcsolatokat még mentegetni mentegetni, mert csak elhúzódik a vége és gyötrelmes.

Hidd el hogy szeret, ha meg kiderülne hogy mégsem vagy már kiszeretett belőled, akkor nem is érdemes vele lenned.

2012. aug. 16. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem normális, ez ilyen ok nélküli féltékenység ami idővel általában rosszabb lesz és tönkreteszi a kapcsolatot.

Hogy mit lehet tenni? Talán bízzál benne, hiszen veled van a barátnőd és neked mondja hogy szeret. Minek kell féltékenykedni? Gondold végig hogy semmi okod rá.

2012. aug. 16. 12:56
 3/8 A kérdező kommentje:
így van igazatok van érzem én hogy szeret mert amúgy minek lenne velem,próbálok nem féltékeny lenni mert tudom hogy nincs rá okom csak az hogy nagyon hiányzik mikor nincs velem.
2012. aug. 16. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Vörös fénykardot, mert ezek szerint sith lovag vagy.
2012. aug. 16. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért van ez mert ilyen típus vagy. Egyáltalán nem normális. Legjobb lenne ha szakítanál vele már most elkerülve a csúnya veszekedéseket a féltékenységi rohamaid miatt... persze az majd később lesz :-)
2012. aug. 16. 15:19
 6/8 Hanariko ***** válasza:
utolsó, előttem szóló: na azért egyből nem kell szakítani, meg kell próbálni uralkodni magunkon. Az emberek igenis tudnak változni:) Kérdező: hajrá, ne törődj semmivel, csak szeresd a barátnőd.
2012. aug. 16. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
azért nem szoktak lenni féltékenységi rohamaim,meg probálok uralkodni magamon és érdekes módon 1ik barátnőmmel sem szoktam veszekedni.
2012. aug. 16. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a baj. Veszekedni kell. Ez olyan, mintha nekünk azt mondanák, hogy nem dughatunk (már mint te meg én ugye). Nekik a napi veszekedés kell, kibékülős szexszel.
2012. aug. 17. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!