Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a srác, akinek azért kellenek, hogy növeljék az egóját? Alul kifejtem.
Van egy srác(19 éves), már egy éve szakított a barátnőjével, és tavasszal rosszul esett neki, hogy egy csaj mást választott helyette, viszont nekem tetszik a srác (bár nem tudom miért), és azt hallottam a haverjától, hogy szerinte csak az egóját növelném, ha felkeresném.
Van valakinek tapasztalata ilyen helyzetben? Vagy tanács?
Ha a barátnőjét megcsalta, akit állítólag el akart venni feleségül, akkor veled is megteheti. Miért várod meg, hogy kiélje magát? Ha neki az a jó, akkor tegye. Ne mond már, hogy otthon azon akarsz gondolkozni, hogy vajon ma ugyan azzal a lánnyal növeli-e az egóját, mint tegnap. Ha később megint összetalálkoztok, akkor járhattok, nem azt mondom. De ha neki most nem arra van szüksége, hogy komolyabb kapcsolatot alakítson ki, akkor hiába vársz rá, csak magadnak okozol fájdalmat.
Sok fiú van, nézz körül. Kétlem, hogy annyira egy utolsó lennél, hogy neked így kelljen várni valakire. Ezt nem bántásból írtam, remélem vetted a lapot. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!