Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz lehet? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.17L

Figyelt kérdés
Házibuliba voltunk és ott volt az egyik barátnőm a pasijával, aki bejön nekem. Rég együtt vannak de nem gondoltam, hogy nagy lenne a szerelem, ezért gondoltam hátha összejön valami, akárhogy is szemétség. A pasi megrészegedett, és gondoltam lesz esély de tévedtem. Folyton a csaja nyakán lógott, egyre hajtogatta, hogy nagyon szereti, úgy ahogy van, soha nem csalta meg, nem is csalná és hogy lehet hogy ő csúnya de nem akarja, hogy a csaj szakítson vele (ezeket csak úgy mondta, nem kérdezte senki). Aztán lefeküdt, de akkor is a csaja után kapálózott, a barátnőm néha oda ment, megpuszilta, és a pasi megölelte, nem hagyta elmenni, annyira szorította, hogy hárman kellett leszednünk róla. Hajtogatta, hogy szereti, ne haragudjon rá, puszilgatta, szorította a kezét. Később együtt aludtak el, mondanom sem kell összeölelkezve, csókok közepette. Ez azt jelentené, hogy tényleg ennyire szereti a pasi a barátnőmet? Gondolom semmi esélyem...
2012. aug. 16. 01:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Azért nem kapsz normális választ mert te magad sem vagy normális. Undorító,szánalmas,önző kis ri@anc vagy. S ez tutira meglátszik a személyiségeden is, kellenél a...-nak..idióta:D
2012. aug. 16. 02:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért írtam hogy kamu mert ha egy ilyen nő megakar szerezni egy pasit és nem sikerül akkor nem ide jön rinyálni hanem addig próbálkozik amíg nem sikerül.Ilyet meg végképp nem írnának: "Gondolom semmi esélyem..."

Igen létezik ilyen srác aki annyir aszereti a barátnőjét hogy sosem csalná meg de az nagyon ritka

És ilyen mocskos r*bancok is léteznek akik képesek a barátnőjük pasijára ráhajtani

Ezt a sztorit meg csak kitaláltad

2012. aug. 16. 02:24
 13/15 anonim ***** válasza:
A helyedben nem nevezném barátnőnek, mert te egy undorító kis ribi vagy
2012. aug. 16. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.Ha én nagyon szeretnék valaki,akkor sem tennék ilyet.Lehet hogy ennyire szereti,lehet nem.Lehet hogy már megcsalta,és azért csinálja ezt.

De akkor sem szép dolog tőled,hogy így megakarod szerezni a srácot.Ráadásul kihasználtad volna,hogy részeg.

Nem csoda,hogy így mocskolódnak.Igazuk is van.

2012. aug. 16. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz te k0csög ku.va?!
2012. aug. 16. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!