Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 17 éves srácnak 14 éves barátnője van akkor az a pár év korkülönbség számit?
Ha fel vagy készülve a folytons hangulat ingadozásra, és hogy 2 év múlva kb teljesen más gondolkodása lesz mint most akkor hajrá :D
(Barátom átélte. Én nagyon becsülöm hogy kibírt már 2 évet velem :D)
Édesapám is így veszítette el anno xDD
Amúgy jól mondják, sokat változik a személyiség ebben a korban. Én kíváncsiságból naplót vezetek másfél éve, és ha visszaolvasok, elképedek, hogy teljesen máshogy láttam akkor a világot, főleg a kapcsolati témákat, nőügyeket mint most. Ha visszagondolok, igen kicsi esélyem lett volna 15 évesen elcsábítani egy lányt, randira vinni meg úgy általában kapcsolatban lenni, pedig veszettül imádtam. Legfeljebb ha a csaj nagyon toleráns és rámenős akkor működött volna :D Ha a mai eszemmel visszamehetnék az időben akkor már itt feküdne mellettem :D
Meg úgy általában a személyiségem is változott, egy tanárom, aki már régóta a szakmában van mondta nekem, hogy megfigyelte mennyire lazább, magabiztosabb lettem egy év alatt. Tesómon is látom hogy igen lassan, de legalább biztosan fejlődik :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!