Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat vs. Tábor?

Figyelt kérdés

Lassan itt a fősuli/egyetem szezon és ezzel együtt közeleg a gólyatábor is. Eddig úgy volt,hogy a párom nem megy a táborba de ma bejelentette,hogy még is megy. Alig tudtam visszafolytani,hogy ne sírjak.. Engem rosszul érintett több ok miatt is: nem mentem nélküle bulizni sehová, és sátorozni akartunk menni de végül nem mentünk mert nem volt kedve. A táborba meg elmegy. Ez engem nagyon bánt. Nem arról van szó,hogy nem bízok benne, mert benne megbízok. Hanem a többi csajban, akik nem tudják hogy egy kapcsolat 2 emberőől szól.. és belepofátlankodnának. A barátom azt mondja,hogy bízzak benne nagyon szeret, és ne féljek. De én mégis nagyon félek.

Ti is éreztétek már ezt a nagy aggodalmat? Túlzásokba esek a félelmeimmel vagy tényleg igazam van?

2012. aug. 15. 00:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A sírásoddal kifejezted, hogy nem menjen. A láncon tartás pedig az, hogy ha ő nem akar, te se mész sehova és ha te sem akarsz, ő se menjen.

Hülye nő.

2012. aug. 15. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:
fiúk se nézik jó szemmel ha "nyalnak" a barátnőjének,ilyenkor alakulnak ki a kis pincsik, ettől tart a kérdező is, hogy beszélgetnek és az idő elmúlásával kialakul valami, nem pedig a szex miatt aggódik. Én teljes mértékben megértem, a megoldás pedig rá, hogy elengeded és bízol benne, és ha hazajön várod egy jó nagy szexmaratonnal:D
2012. aug. 15. 09:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.. :) Igen valószínű,hogy az lesz..:DD
2012. aug. 15. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Pár kapcsolat vs. Tibor? Attól függ, hogy Tibor milyen! :)))
2012. aug. 18. 04:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem vigyázz,mert én is egy hónapja voltam táborba, több fiú megcsalta a barátnőjét, ki nem volt ott...
2012. aug. 20. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!