Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat vs. Tábor?

Figyelt kérdés

Lassan itt a fősuli/egyetem szezon és ezzel együtt közeleg a gólyatábor is. Eddig úgy volt,hogy a párom nem megy a táborba de ma bejelentette,hogy még is megy. Alig tudtam visszafolytani,hogy ne sírjak.. Engem rosszul érintett több ok miatt is: nem mentem nélküle bulizni sehová, és sátorozni akartunk menni de végül nem mentünk mert nem volt kedve. A táborba meg elmegy. Ez engem nagyon bánt. Nem arról van szó,hogy nem bízok benne, mert benne megbízok. Hanem a többi csajban, akik nem tudják hogy egy kapcsolat 2 emberőől szól.. és belepofátlankodnának. A barátom azt mondja,hogy bízzak benne nagyon szeret, és ne féljek. De én mégis nagyon félek.

Ti is éreztétek már ezt a nagy aggodalmat? Túlzásokba esek a félelmeimmel vagy tényleg igazam van?

2012. aug. 15. 00:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Vagy megbízol benne, vagy nem.
2012. aug. 15. 00:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Az lenne a normális ha az embernek lenne élete a párkapcsolaton kívül is. Nem kell összenőni, mert ezt nem sokáig bírja senki. Amúgy meg ha bízol a párodban akkor mitől félsz? Hogy megerőszakolják? Ha ő megbízható, akkor nem tud olyat tenni a másik, amitől ez megváltozik.
2012. aug. 15. 01:00
 3/15 anonim ***** válasza:
A gólyatábor a kúrásról szól tehát nem véletlen hogy elmegy rá
2012. aug. 15. 01:03
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk összenőve, sőt soha nem is volt féltékenykedés. Csak most ez kicsit rosszul érintett. Lehet azért mert lassan 1 éve vagyunk együtt és még nem volt olyan,hogy 1 hétig nem láttuk egymást.:)

Köszönöm a válaszokat. :)

2012. aug. 15. 01:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Hazudsz magadnak. Nem bízol benne teljesen.
2012. aug. 15. 01:10
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Szánalmas az ilyen nő, mint te. Nem bízol a barátodban, ez egyértelmű. Ha ő nincs benne a dologban, akkor nem csal meg. Ha megcsal, az kizárólag az ő hibája, nem pedig a "belepofátlankodóké". Ha stabil a kapcsolat, akkor hiába kapar utána bármilyen nő is, úgyis elküldi. Nem fogják kiláncolva meglovagolni.

Ha pasi lennék, és ilyenen hisztizne a barátnőm, azonnal kidobnám a fenébe.

2012. aug. 15. 01:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó te hol olvastad,hogy hisztiztem? Egy szóval nem mondtam neki,hogy ne menjen. Egyetlen egy szóval sem. és nem tartom láncon sem.. egyszerűen féltem a kapcsolatunkat.. de mind1.. nem is kérek több választ. köszönöm.
2012. aug. 15. 01:30
 8/15 anonim ***** válasza:
El ne engedd!! Az ilyen táborok valójában orgiák, ahol mindenki mindenkivel csinálja. A tábor végére a pasid AIDS-es lesz és teherbe ejt pár lányt is. Ne engedd el!!
2012. aug. 15. 01:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Maga a kérdésed is már egy igazi, kiadós hiszti...:D
2012. aug. 15. 01:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Hisztis p*csa vagy kérdező. A sírásoddal akarsz rá hatni ,ami nem más, mint zsarolás. Összevagy vele nőve.
2012. aug. 15. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!