Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vs. Tábor?
Lassan itt a fősuli/egyetem szezon és ezzel együtt közeleg a gólyatábor is. Eddig úgy volt,hogy a párom nem megy a táborba de ma bejelentette,hogy még is megy. Alig tudtam visszafolytani,hogy ne sírjak.. Engem rosszul érintett több ok miatt is: nem mentem nélküle bulizni sehová, és sátorozni akartunk menni de végül nem mentünk mert nem volt kedve. A táborba meg elmegy. Ez engem nagyon bánt. Nem arról van szó,hogy nem bízok benne, mert benne megbízok. Hanem a többi csajban, akik nem tudják hogy egy kapcsolat 2 emberőől szól.. és belepofátlankodnának. A barátom azt mondja,hogy bízzak benne nagyon szeret, és ne féljek. De én mégis nagyon félek.
Ti is éreztétek már ezt a nagy aggodalmat? Túlzásokba esek a félelmeimmel vagy tényleg igazam van?
Nem vagyunk összenőve, sőt soha nem is volt féltékenykedés. Csak most ez kicsit rosszul érintett. Lehet azért mert lassan 1 éve vagyunk együtt és még nem volt olyan,hogy 1 hétig nem láttuk egymást.:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Szánalmas az ilyen nő, mint te. Nem bízol a barátodban, ez egyértelmű. Ha ő nincs benne a dologban, akkor nem csal meg. Ha megcsal, az kizárólag az ő hibája, nem pedig a "belepofátlankodóké". Ha stabil a kapcsolat, akkor hiába kapar utána bármilyen nő is, úgyis elküldi. Nem fogják kiláncolva meglovagolni.
Ha pasi lennék, és ilyenen hisztizne a barátnőm, azonnal kidobnám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!