Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Vegyük , hogy az egyik fiú neve X a másiké pedig Z.

Mind a két fiút a nyáron ismertem meg , vagyis Z-t még egyszer láttam kb.2 hónapja egy összejövetelen.De ez lényegtelen.Pár napja Z megkérdezte , hogy nem akarok-e 'véletlenül' vele járni...én azt feleltem , hogy nemtudom , mert nem ismerem.A külsőjével semmi gond , de nem tudom , hogy milyen a személyisége.X-et most 3 napja ismertem meg.Azt is úgy , hogy a barátnőm össze akart jönni vele.A fiú pedig beszélt a barátnőmmel és most állitólag járnak.Vagyis a barátnőm azt állitja járnak , a fiú meg azt mondja vár egy napot , hogy milesz , mert a barátnőm hozzá sem szól.Ma este pedig amikor a barátnőm bement , elkezdtünk beszélgetni a fiúval.Hűlyéskedett velem , ölelgetett és egyszer azt mondta "csak úgy' , hogy miért nem jövök össze vele.Én gondoltam , hogy csak hűlyéskedik és fel se vettem.Aztán elkezdett dumálni arról , hogy én lennék az első olyan barátnője akivel egy városban lakik (egy városban lakunk , jelenleg nagy szüleimnél vagyok , ő meg valami rokonjainál).Én mondtam , hogy nem akarok a barátnőmmel kicseszni és amúgysem ismerem.Ő erre csak annyit mondott , hogy megismerhetem.

3 napja várom Z-t ,hogy jöjjön ide , hogy tudjak vele beszélni.Nem jött és ma megmondtam neki , hogy ha holnap 12re nemjön ide felejtsen el.Igyhát holnap 12kor kell jöjjön , vagyis én várom , hogy beszélhessünk. Viszont X is akar velem holnap beszélni erről a dologról , hogy hogy döntöttem.

A helyzet az , hogy Z-vel a körkülönbség 2 év és X-el pedig 7 év.(erről általában az jut mindenkinek eszébe , hogy csak sexért, viszont én úgy látom , hogy tényleg komolyan gondolja)

Ha összejönnék X-el senkisem nézné jó szemmel..nagyszüleim szerint nem teljesen magyar..vagyis van valami 'más' a vérében.

Mindkét fiú nagyon kedves , viszont X egy kicsit , hogymondjam....másabb.Nem megy annyira jól a sorsa , mint pl. nekem. Úgyértem anyagilag,(Ez viszont engem egyáltalán nem érdekel!!!!!!)és ez a viselkedésében PICIT megmutatkozik.Ismétlem nagyon kicsit , mivel akárhogy 'szegények' normálisan tanult.Nyelveken beszél , továbbkézőre járt stb.(Már befejezte az iskolát.)

Nem tudom melyik fiút válasszam.Egyiket sem akarom megbántani.

2012. aug. 14. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmeztem akkor az egyik cigány és 7évvel idősebb.. És ha jól értelmeztem akkor az a válaszom hogy hagyd a francba!!!!!!!! nem jó.. cigány is, idősebb is tőled 7évvel..

Inkább "Z"izizzzzz

2012. aug. 14. 21:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Kijavitom : normális helyett jól. :)
2012. aug. 14. 21:39
 13/16 A kérdező kommentje:
21:38 . Nem teljesen 'cigány'. Viszont köszönöm az első normális választ.:)
2012. aug. 14. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Én elakadtam Y-nál.
2012. aug. 14. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikőjüket sem ismered még eléggé. Mert,ha ismernéd őket tényleg,akkor tudnád,hogy melyikükkel szeretsz jobban lenni. De,ha azt mondod,hogy már ismered őket akkor csinálj mindkét fiúról pozitív-negatív tulajdonságok listát és akinél több a pozitív, nyert! :)
2012. aug. 14. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
ha muszáj választani akkor z
2012. aug. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!