Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem beszélgetni Face-en, kiderült: a lány 16. Én 22 vagyok. Ez ciki?
Sziasztok. Facebookon ismerkedtem és elkezdtem beszélgetni egy lánnyal. 1-2 nap után kiderült, hogy ő csak 16 éves. Én pedig most lettem 22. Ez mennyire égő? Az emberek egy ilyen kapcsolatra hülyén néznének? Én kicsit attól félnék, hogy ha komolyra fordulna a dolog, az emberek megszólnának emiatt. Legalábbis az ő szülei vagy az én szüleim biztosan.
Jogos a félelmem?
De ha már megszakítanám a beszélgetést, lehet, hogy bunkó lennék. Nyilván csak beszélgetek, de ha elkezdene valamit érezni és én mégse mennék bele, akkor megintcsak bunkó lennék.
Fogalmam sincs, mit csináljak. Tippek?
Interneten nem hiszem, hogy igazán szerelembe lehet esni...
Am kb. 4 év múlva abszolút nem lesz ciki. Jobban belegondolva ez se nagyon gáz....
->SZERINTEM
Ismerd meg őt jobban. Ha jókat beszélgettek, sok a közös témátok és nagyon megkedvelitek/megszeretitek egymást, akkor a kor úgysem fog számítani.
Mikor vele beszélgetsz, feltűnik neked, hogy ő még csak 16? Vagy nem lehet érezni semmit abból a 6 évből ami van közetetek? És olyan mintha egy veled egyidőssel beszélgetnél? Ha az utóbbi, akkor az jó jel.
Am csak arra vigyázz, hogy ne siesd el a dolgokat és ne akarj ráeröltetni semmit (bár nem tűnsz ilyennek :)
Mások véleményével meg nem kell törődni. Ha a korotok az egyetlen dolog, ami miatt félsz, és am elvagytok, akkor szerintem nem kell megszakítani a kapcsolatot. Egy idő után úgyis mindenki észre fogja venni, ha összeilletek :)
Rendben, kösz a tanácsokat :)
És nem, nem akarok én semmit sem erőltetni, se egy 22 évesnek, se másnak nem erőltetnék én semmit. Sőt. Kivárnám azt, hogy ő mit szeretne, én pedig magamtól nem nagyon szeretném rávenni senkit semmire sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!