Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok hogy még nem volt barátom?
15 vagyok. a környezetemben rengeteg embernek volt már, van barátja, barátnője. Sok barátom van de egyik se olyan akivel összejönnék. sok-sok oszt társam olyan mint egy ribanc (elnézést a kifejezésért) egyszerre 5 barátjuk van, folyamatosan rázzák magukat és kivágott ruhákba járnak.. egyértelmű h az összes pasi őket nézi meg kell nekik meg minden:/ nem vagyok csúnya..de nem mutogatom magam..
Ciki hogy nem vagyok ilyen?
és gáz h ilyen idősen nem volt még barátom?
egyáltalán nem gáz, én 17 éves voltam amikor lett először barátom...vagyis majdnem 18, 2 hónap híján...szóval ne aggódj, nem vagy gáz!!!:)))
19L
egyáltalán nem ciki,sőt az lenne a normális,ha 15 évesen nem kurvulnának el a lányok és nem b.sznának mindenkivel.
hosszabb távon ennek csak ők isszák meg a levét mert mire 20 évesek lesznek úgy kiélik magukat,hogy megcsúnyulnak és nem lesz normális pasijuk sosem mert az ilyeneket csak megbaszni akarják aztán nem beszélve a tinik abortuszairól amire sokan rendszeresen járnak mert felelősségtudat meg IQ nuku csak hűde jó csaj vagyok feelingjük van.
nekem az első barátom 17 évesen volt de még vele sem feküdtem le,pedig én sem vagyok ronda .4 hónapig voltunk együtt megcsalt és innentől kezdve nem érdekelt.
aztán pár hónap múlva megismertem a mostani barátom és vele vagyok már majdnem 2,5 éve.
nem fogsz lemaradni semmiről,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!