Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szakított velem 3.5 év után a barátom mert hogy sokat veszekedtünk meg ő már nem szeret csak kötődik hozzám...3-4napig zokogtam meg kerestem hogy ne dobjuk már el ezt a kapcsolatot de ő mondta hogy felejtsem el mert nem lehet együtt annyi sok veszekedés után ennek így kell lennie ár ő is sírt de mégis mondta hogy hagyjuk.Eltelt 3 hét.Ma látom hogy hív..kaptam tőle több smst is hogy ő mennyire szeret senkit nem fog úgy szeretni mint engem soha többé,nem azét ír hogy visszakapjon csak nehezen viseli st.meg hogy miért kell külön lennünk? De hát őő dobott engem...Szerintetek ez mit jelent?Akar engem?Van esély valamire? Hagyjam?Segítsetek légyszives!:( én 18 ő 23
2012. aug. 14. 10:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ja nert az nem számít h ő mimdig hazudott nekem?:D csak azt nézed h én nm bízok benne holott mindig bíztam csak elcseszte a hazugságaival de igazad van én vagyok a hibás...-.- most azért akarom h bevallja hogy lássam h megváltozott nm azért h lecsesszem .
2012. aug. 16. 15:40
 22/23 anonim ***** válasza:
De ha nincs mit bevallani??:D Gondolkozz már!
2012. aug. 16. 19:58
 23/23 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele.és kiderűlt h igazat mondott vagyis az egyik régi dolgáról derűlt ki (az h h derűlt ki hosszú azt nm írom le) ez elèg volt ahhoz h visszaszerezze a bizalmamat .nagyon sokat beszéltünk ès megegyeztünk abban h nem hivatalosan ilyen próbaidősen folytatjuk a kapcsolatunkat de most mindeketten nagy remébyeket fűzünk hozzá mert mindjetten változtunk rengeteget azt hiszem lehet h megértünk egy kapcsolatra?:) majd leírom h mi lett velünk a későbbielben!:)
2012. aug. 17. 14:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!