Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szakított velem 3.5 év után a barátom mert hogy sokat veszekedtünk meg ő már nem szeret csak kötődik hozzám...3-4napig zokogtam meg kerestem hogy ne dobjuk már el ezt a kapcsolatot de ő mondta hogy felejtsem el mert nem lehet együtt annyi sok veszekedés után ennek így kell lennie ár ő is sírt de mégis mondta hogy hagyjuk.Eltelt 3 hét.Ma látom hogy hív..kaptam tőle több smst is hogy ő mennyire szeret senkit nem fog úgy szeretni mint engem soha többé,nem azét ír hogy visszakapjon csak nehezen viseli st.meg hogy miért kell külön lennünk? De hát őő dobott engem...Szerintetek ez mit jelent?Akar engem?Van esély valamire? Hagyjam?Segítsetek légyszives!:( én 18 ő 23
2012. aug. 14. 10:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem tudunk helyetted dönteni, de ha visszafogadod nagy valószínűséggel újra szakítani fog, én a helyedben határozottan megmondanám, hogy nem. Igazi nő nem hagyja, hogy ugyanaz a férfi kétszer is összetörje a szívét. Téged most befolyásolnak az érzelmeid próbáld meg reálisan látni a dolgokat még ha nehéz is mivel szereted.
2012. aug. 14. 10:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodom,hogy elhagyom a párom.Sok-sok év után.De ha megteszem,akkor hagyom,hogy elfelejtsen.Ha időközbe rájövök,hogy nem jó egyedül ,vagy nem találok jobbat mint Ő,akkor sem megyek vissza,hisz senkinek sem játék a szíve,hogy kidobjuk,aztán előkukázzuk.

Viszont tedd azt amit a szíved súg,ez így nyálas talán,de ha szerelmes vagy nincs jobb dolog mint mikor a szerelmeddel lehetsz.Gondold meg szereted-e és ha igen ,készülj fel,hogy ez mindig benne lesz a pakliban és bármikor dobhat újra.

22

2012. aug. 14. 11:44
 13/23 anonim válasza:
Ha újra összejönnétek az már nem lenne az igazi, mindketten éreznétek. Így már nincs semmi értelme, megint bekövetkezne egy szakítás ha nem pár héten, akkor pár hónapon belül. Éld az életed, fiatal vagy és nagy a világ. :) Tapasztalat. 17F
2012. aug. 14. 11:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Nagyszerű folyton keres hogy akar velem lenni stb mert nem tud elfelejteni...honnan tudjam hogy közben mit tett?azt mondja hogy semmit de tudhatom ezt?nem!
2012. aug. 14. 21:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Olyan miatt nem vonhatod felelősségre,amit akkor tett,mikor nem voltatok együtt..
2012. aug. 14. 23:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Ám könnyen lehet,hogy pont ez volt a cél. Szétk*r pár csajt,aztán megy vissza hozzád,hogy így meg úgy szeret,te kis naív meg visszafogadod.
2012. aug. 14. 23:22
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát na ez is lehet-_- Bár mondjuk ha meg akart csalni akkor azt amúgy is megtehette volna hogy együtt vagyunk ok úgy könnyebb hogy nem vagyunk együtt de hát igen...fasza hogy az ember ezeket soha nem tudja meg:) mert én ugyan pl nem voltam más sráccal de nagyon sokkal eszélgettem volt olyan aki azt mondta hogy szexeljünk de persze hogy nem mentem bele nem az a lány vagyok de lett volna rá alkalmam kb 3x -4x .
2012. aug. 15. 10:15
 18/23 anonim ***** válasza:

Kicsit faramuci a gondolkodásod. Te azt gondolod, hogy ő tett "valamit", amíg külön voltatok, és erről neked szent meggyőződésed van, annak ellenére, hogy tagadja. Ezért őt bűnösnek állítod be. Ellenben magadat ártatlannak vallod, merthogy te 3-4 pasinak is ellenálltál. Most ne haragudj, de hogy esne ez neked fordított esetben? A srác se tudhatja, hogy te mit csináltál, amíg külön voltatok, és akkor nekiállna vádaskodni, hogy te azidő alatt fűvel-fával. Gondolom igencsak fel lennél háborodva.

Meg különben is: mivel külön voltatok, nem vonhatod felelősségre.

2012. aug. 16. 08:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem felelőségre akarom vonni csupán tudni akarom hogy volt e mással mert ha igen akkor semmi esélyt nem adok neki.Azért nem hiszem el hogy nem volt mert anno elég sok kétes dolga volt de soha nem tőle tudtam meg hanem mástól és még ilyenkor is tagadta ezért hogy bízhatnék benne?:/
2012. aug. 16. 11:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Az a gond,hogy nem hinnéd el neki,hogy nem volt mert meggyőződésed,hogy lefeküdt valakivel-még akkor is,ha tényleg nem.. Azért hagyd,mert nem bízol benne,ne azért,hogy volt arca lefeküdni valakivel,mikor NEM voltatok együtt.(Megjegyzem,ehhez neked nincs közöd,nen büntetheted és nem is vonhatod felelősségre..)
2012. aug. 16. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!