Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Taktikáznom kellene ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taktikáznom kellene ebben a kapcsolatban? Vagy mit, hogy minden a régi legyen? SEGÍTSÉG

Figyelt kérdés

Nem szeretem a taktikázást egy kapcsolatba, ezért is kérek segítséget.

A barátommal 9 hónapja vagyok együtt.A kapcsolatunk elején odáig volt értem(még most is), és nagyon jó volt minden. Elkezdődött a nyár. A találkozásból eddig is probléma volt. Nyáron én háromszor szerettem volna egy héten, míg Ő eleinte kettőt mondott. Utána megígérte, hogy minden nap sétálunk-ebből nem lett semmi. Egy hónapon át könyörögtem, hogy találkozzunk háromszor-semmi nem lett belőle mert nem tudta megoldani. (7 perc+fél óra a távolság közöttünk). Többször felemlegettem neki, most megígérte, hogy változtat. Mondom addig nem hozom fel a témát. Az utóbbi időbe változott valami:

Ugyanúgy zszeret, de az egész más. Ha személyesen találkozunk kimutatja meg minden, de volt olyan, hogy chaten elfelejtett írni. Olyan is, hogy megkérdezte mi a baj.elmondtam(vele kapcsolatos volt) erre annyit mondott, hogy értem, és témát váltott. Egyik napp kiborultam nála, majdnem sírtam egy dolog miatt, erre mondta, hogy lépjek túl rajta, utána meg nem is nagyon törődött vele csak mikor llátta, hogy baj van. Viccből leri-ancozott.Utána bocsánatot kért. Minden nap beszélünk chaten, erre közli velem, hogy egyik este nem szeretne feljönni mert Tv-zni szeretne meg pihenni. Jó, ezt is megértettem. Volt olyan, hogy egyik nap azért nem találkoztunk mert játszani szeretett volna egész nap(napokig kockul). HA vele vagyok tényleg kimutatja mennyire szeretr, de néha ilyen. Nem tudom mit csináljak, úgy érzem én futok utána. Nem tudok visszavenni a szeretetből mert nagyon szeretem, és utálom megjátszani magam, de így olyan mintha lenyelném a békát folyton. Mostis elutaznak egy hétre, szeritnem nekem jobban fog hiányozni mint én neki. Mit csináljak, hogy minden a régi legyen? Mondom, ugyanúgy szeret mert ha bevetek pár dolgot látszik, de mégis valami más.:( Ha hisztizem az meg nem hat.

2012. aug. 13. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Gagyi ez úgy ahogy van. Illetve egészen fiatal szaga van a dolognak. Gyakran szakítanak azért párok, mert egyszerűen nem működik. Pedig szeretik egymást, de hát az édes kevés. Hiába mondják, hogy az a minden. A fenét. Pont látod most a példáját annak, hogy mi van ha két eltérő értékrendű fiatal találkozik és mélyül el egymásban. Ennél 100* durvább is lehet ám.
2012. aug. 13. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
De hát ifáig minden rendben volt.:( Ráadásul nem is bírnám elhagyni, és nem is akarom, mert imádom. Nekem Ő a mindenem. Semmi megoldás nincs?:(
2012. aug. 13. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól érzed, csak te futsz utána.

A hiszti sosem hatott és nem is fog, ezt is jól látod.

Ha tényleg szeretne, nem kéne ezt csinálnod.

Úgy látom, neked arra van szükséged, hogy valaki szeressen Téged. Ő néha elhiteti veled ezt, ezért nem bírsz elszakadni tőle. Hangsúlyozom: csak elhiteti. A normális párkapcsolat nem arról szól, hogy csak az egyik igyekszik azon, hogy együtt legyetek vagy közös programokat csináljatok.

Nem tudom, ki hogy van vele, de egy fiú szerintem semmilyen körülmények közt ne ribancozza le a párját. Viccből se...

2012. aug. 13. 18:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz. Az tényleg tuti , hogy nem elhiteti, mert:

-pánikbeteg vagyok és tolerálja

-csak náluk vagyunk

-nem feküdtünk le és szinte semmi nem volt, kielégítem de csak kézzel szájjal csak kicsit

-Még nem engedtem, hogy bármit csináljon nekem-beteg vagyok

ÍSZóval érhető, hogy néha nem bír amgával. De mostanában viszont tényleg csak ÉN futok utána.:( Nem tudom mit csináljak. Az a baj, hogy magamba látom a hibát...

2012. aug. 13. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:

"-nem feküdtünk le és szinte semmi nem volt, kielégítem de csak kézzel szájjal csak kicsit"

Gondolom ez neki így teljesen rendben van. Ezért megéri neki a hisztijeidet is tolerálni...

2012. aug. 13. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából így bennem van a hiba az tény. NAGYON sokminden történt velem, és próbálom összeszedni magam, felé is egyre jobban nyitok, türelmes de megéri várni, Ő is látja, hogy egyre jobban változom.:( Csak még nem vagyok "kész".
2012. aug. 13. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Te tudod... Ha Te így boldog vagy, akkor minden rendben.

Én viszont így látom a helyzetet, ahogy leírtam.

2012. aug. 13. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál!!:)
2012. aug. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!