Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki boldog kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki boldog kapcsolatban él és még így is vissza vágy a régi kedveséhez, szerelméhez?

Figyelt kérdés
Imádom a barátom, de amikor meghallok egy egy dalt, vagy visszaemlékszem bizonyos pillanatokra a lelkem is összeszorul...olyan megmagyarázhatatlan érzés. Vajon még mindig szeretem őt? És így a mostani páromat becsapom? Magamat is?

2012. jún. 13. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, becsapod magad.

A "boldog kapcsolat" és a "visszavágyás az előzőhöz" nekem nagyon ellentmondásosnak hangzik.

2012. jún. 13. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy boldog vagy egy szituációban, de visszavágysz a régibe. Ha visszavágysz, akkor ne vagy maradéktalanul boldog, különben a kérdéses szám hallatán elmosolyodnál, eszedbe jutna 1-2 emlék, közel sem fájóan és huss... már mennél is tovább
2012. jún. 13. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
nem mindegy, h boldog kapcsolat, vagy boldognak tűnő kapcsolat. az se mindegy, h csak az egyik fél érzi boldognak, vagy mindkettő....
2012. jún. 13. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Egyébként nem biztos, hogy azért "szorul össze a lelked", mert még a volt szerelmedre vágysz, lehet, hogy csak sima nosztalgia.
2012. jún. 13. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is nosztalgiával gondolok az első szerelmemre. Mert az volt az első szerelem, és őrülten szerelmes voltam belé. De oka volt annak, hogy szakítottunk, én nem vágyom vissza.
2012. jún. 13. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

10 hónapja vagyok egy boldog kapcsolatban. Azt nem jelenteném ki, hogy szerelmes is vagyok, mert az én szótáramban komoly súlya van ennek a fogalomnak. 17-20 éves korom ig tartott az egyetlen komoly kapcsolatom, ahol tényleg, igazán szerelmes voltam, de egy hülyeség miatt vége lett. Néha elmerengek, hogy mi lett volna ha... ha okosabban kezelek bizonyos helyzeteket, talán már együtt élnénk, talán már a feleségem lenne, de nem. Rohadt nehéz ez a dolog. Ha kaphatnék egy olyan lehetőséget, hogy választhatnék, akkor sem nem tudom, hogy mit választanék.

23/F

2012. jún. 13. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2012. jún. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!