Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Egy lányról van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egy lányról van szó akit 1 éve ismertem meg egy túrán, nagyon tetszett nekem de nem kezdeményeztem mert tudtam, hogy van barátja, később kiderült, hogy én is tetszettem neki.

Figyelt kérdés
Rá egy fél évre elkezdtünk beszélgetni,nagyon jókat beszélgettünk, de közben beleszerettem a csajba és nem tudom elfelejteni,egyszerűen nem megy, mert ő megmondta nekem, hogy ha nem tudok a "haverja" lenni felejtsem el ,én azt mondtam neki,hogy tudok a haverja lenni, de azóta még jobban szeretem,most az a probléma, hogy nem ír vissza facebook-on ,már sokat írtam neki, de nem ír vissza, pedig még mindig jókat beszélgettünk és terveztük, hogy találkozunk, hogyan próbálkozzak, van ötletetek?
2012. aug. 12. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Magyarul egy éve kajtatsz egy lány után, aki még le is rázott azzal hogy ha nem vagy haver akkor húzz a picsbe. Úgy gondolom hogy felesleges törnöd magad, ne írogass neki a facebookon, látja ő már azt a rengeteg üzit amit otthagytál. Hagyd egy kicsit hadd kapjon levegőt tőled, aztán később (nem egy-két órára rá) ráírsz hogy hogy van, mi történt vele mert mostanában nem beszéltetek. És akkor lehet megint próbálkozni..de szeirntem keress mást.
2012. aug. 13. 00:03
 2/3 anonim válasza:
Keress mást nehéz lesz de megéri...
2012. aug. 13. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..meggondolom.
2012. aug. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!