Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik nem csak a "ribancokra" buknak? Mostanság minden fiú a, nagypofájú, beképzelt, önimádó lányokra bukik.
nem. csak annyi kell h legyen a csajban vmi érdekes. ha nincs arról nem mi tehetünk.
én speciel rühellem a disco ribiket a pláza cicákat..
a punk p*csák a fincsik :)
Én nem!
Én az aranyos csendes lányokat szeretem.Mindig is ők tetszettek.Meg hülyén hangzik,de nekem nem igazán kell olyan lány aki hamar oda adja magát :)
F19
egy lány adjon magára, nem az a baj, ahogy kinéznek, sőt azért kellenek, mert egy nő értékét a férfi szemében első sorban a küldeje határozza meg, lehet lepontozni, de ezt nálam okosabb emberek sokszor leírták
de a szép külső párosulhat egy "rendes lány" belsőjével, ritka, általában komoly kapcsolatban élnek, és össze is házasodnak
Vannak.
Múltkor valami badoo-ra vagy mire regisztráltam és rengeteg levelet kaptam, pedig molett és tetovált lány vagyok. :D (persze az már nem jutott el a tudatig, hogy foglalt vagyok)
Én pl. normális lányt keresek hosszútávra de eddig még nem találtam meg sajnos :) Lehet csendesebb is, az a lényeg, hogy szeressem és ő is engem. Kitartó vagyok azért...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!