Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bue Sky kérdése:

Vannak még olyan fiúk, akik nem csak a "ribancokra" buknak? Mostanság minden fiú a, nagypofájú, beképzelt, önimádó lányokra bukik.

Figyelt kérdés

2012. aug. 12. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
pont ezért nem is keresem. majd egyszer rámtalál ha akar.
2012. aug. 12. 21:59
 12/19 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem. csak annyi kell h legyen a csajban vmi érdekes. ha nincs arról nem mi tehetünk.

én speciel rühellem a disco ribiket a pláza cicákat..

a punk p*csák a fincsik :)

2012. aug. 12. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem!

Én az aranyos csendes lányokat szeretem.Mindig is ők tetszettek.Meg hülyén hangzik,de nekem nem igazán kell olyan lány aki hamar oda adja magát :)

F19

2012. aug. 12. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Már hogyne lennének.. De azért a NOrMÁLiS LÁNY is lassan egy kihalt faj...
2012. aug. 12. 22:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Tudom.. lassan még az utcára sem mernek kimenni smink és hajsütő használata nélkül....:|
2012. aug. 12. 22:06
 16/19 anonim ***** válasza:

egy lány adjon magára, nem az a baj, ahogy kinéznek, sőt azért kellenek, mert egy nő értékét a férfi szemében első sorban a küldeje határozza meg, lehet lepontozni, de ezt nálam okosabb emberek sokszor leírták

de a szép külső párosulhat egy "rendes lány" belsőjével, ritka, általában komoly kapcsolatban élnek, és össze is házasodnak

2012. aug. 12. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Vannak.

Múltkor valami badoo-ra vagy mire regisztráltam és rengeteg levelet kaptam, pedig molett és tetovált lány vagyok. :D (persze az már nem jutott el a tudatig, hogy foglalt vagyok)

2012. aug. 12. 22:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok remek választ! :D
2012. aug. 12. 22:20
 19/19 Anowind válasza:

Én pl. normális lányt keresek hosszútávra de eddig még nem találtam meg sajnos :) Lehet csendesebb is, az a lényeg, hogy szeressem és ő is engem. Kitartó vagyok azért...

24/F

2012. aug. 29. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!