Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért mindig a ribancokra buktok?
Komolyan elég nektek a nagy mell, az arra való tehetség, hogy akármilyen helyzetben széttegye a lábát, és a kétségbeejtően alacsony IQ?
Miért ijedtek meg a legtöbben, ha egy lányt meg kell hódítani, ha küzdeni kell érte?
Normális válaszokat kérek :)
17/l
És ding-ding-ding! Ez a 100-ik ilyen kérdés!
Nyereményed a válasz: ez baromság! -.-
Úr isten... ennyire h*lye nem lehetsz. Ha ilyen kérdést teszel fel, már lehet neked sem elég magas az IQ-d hozzám :P
Engem nem érdekelnek az üres fejű p*csák, de az átlagos lányok is jobban beindulnak egy p*cs, kigyúrt kanra, mint egy még kissé túlsúlyos, inkább csendesebb srácra, szóval ez a ti hibátok is, na de majd meg jön a TI eszetek is, meg a korosztályom esze is... vagy sose :D :/
F/16
Én szeretem a ribancokat. Mármint egyszer meghúzni egy buliban. Arra nem jók? Ők is élvezik, én is, mindenki nyert vele.
A normális lányok hosszabb távra, komoly kapcsolatra valók.
Na, akkor válaszolj előbb erre, és mi is válaszolunk: Lányok, miért mindig a tahókra buktok?
Ugye, hogy ez is baromság. Nyugodj meg szépen, majd összehoz a sors egy rendes sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!