Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandy :) kérdése:
Fiúk! Ez főleg hozzátok szól! Ti milyen lányokra buktok?
Figyelt kérdés
Mármint nektek fontos,h egy lánynak lapos legyen a hasa v bejönnek a pici-poci kategóriába tartozó lányok???
(Léci írjátok meg a korotokat is!!!)
2012. márc. 28. 11:05
1/11 anonim válasza:
Annyi ìzlés ahány ember, van akiknek a kicsit ducibb lányok jönnek be, van akiknek a soványak. Nekem speciel a sportosabbak jönnek be, jó mellekkel:P ha a külsõrõl van szó. 17/F
3/11 anonim válasza:
nem fontos a lapos has, de azért lapozni se lehessen a hurkákat.
5/11 anonim válasza:
Ebben a kérdésben nem lehet általánosítani, mindenkinek más jön be.
Nekem a lapos has, vékony testalkat.
6/11 anonim válasza:
A pici-poci addig engem egyáltalán nem érdekel, míg járul hozzá egy feszes fenék és helyes arc.
21
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nekem bejön ha egy nőnek gömbölyű a hasa.
Szerintem az a nőies.
A kockás egyáltalán nem jön be.
21
9/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=l5fy7L2MHnM
Vagyis legyen vékony, törékeny alkat, közepes-kis mell és a semminél valamivel jobb popsi legalább.
De a pici-pocis lányok is rendben vannak ha amúgy vékonyak.
10/11 anonim válasza:
A pici-poci nem frankó és már nem jön be. Legyen feszes a csaj.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!