Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta házasságban élők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta házasságban élők, milyen a kapcsolatotok, boldogok vagytok, ugyanúgy éreztek párotok iránt, olyan embernek tartjátok, mint az elején, igy képzeltétek a közös életeteket?

Figyelt kérdés
Újból összeházasodnátok a párotokkal,ha visszamehetnétek,csinálnátok máshogy valamit?

2012. aug. 12. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én még csak 19 éves (lány) vagyok. Sokszor eszembe jut a házasság és az ezzel járó dolgok. De ugye fiatal vagyok, nincsenek meg az anyagi körülmények, valamint a szüleimet folyamatosan veszekedni láttuk a bátyámmal. Éppen ezért nem tenném meg még nagyon sokáig. És most ahogy olvasom a hozzászólásokat, az elhidegülésről és arról, hogy az a láng, ami régen volt két ember között kihűlni látszik vagy már el is múlt megrémiszt. Hiszen egy társat azét választunk, hogy boldogok legyünk örökre és szeretet vegyen körül minket.De azt is érzem, hogy nehéz meglátni a társat egy emberben a hétköznapok taposómalmában. Egyébként mostanában divat lett, hogy 18(!) éves lányokat eljegyez a barátja a nagy szerelem miatt. Egy barátnőmmel is ez történt-mondván 4 éve együtt vannak. Igen ám, de a csaj nem szereti annyira, mert kb fél éve majdnem szakítottak a sráccal aztán felmelegítették a káposztát. Most meg mikor nyaralni voltunk igen csak bújt egyik haveromhoz. Hát mondja valaki, hogy nem a pénz miatt választotta/ment vissza az elsőhöz. Ti mit gondoltok erről?
2012. aug. 22. 20:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem értem mi az összefüggés,a házasságban élés és a gyakori kérdések oldal olvasgatása,esetleg hozzászólása között.
2012. aug. 22. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért nem érted valószínűleg mert totál nincs is. Illetve ez nem is igaz, mert én pl pont a házasságomban élés okozta magányosság, boldogtalanság miatt kavarodtam ide.

Akik ezt írták vagy tinik, vagy felnőtt gyerekek vagy csak szimplán boldog házasságban élnek ... Na ja, csak akkor mit is keresnek az elméletük szerint itt?

Nem, igazából szerintem fogalmuk sincs a párkapcsolatokról, ... sorolhatnám még, de kár belebonyolódni és igazából mindegy is ... !

2012. aug. 22. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!