Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » VAN MÉG ESÉLYEM? (a többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VAN MÉG ESÉLYEM? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval egyszer jártam egy lányal,elhanyagoltam a kapcsolatot mikor végeztünk azt mondta h barátok még lehetünk,de kerül...... Szóval mi a véleményetek???

2012. aug. 11. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Kor, mikor történt?
2012. aug. 11. 22:03
 2/6 A kérdező kommentje:
14 és 1éve kb
2012. aug. 11. 22:09
 3/6 A kérdező kommentje:
a lány is 14
2012. aug. 11. 22:18
 4/6 anonim válasza:
friendzoned, tipikus lekoptatás van még időd keresgélni 2év múlva bulizgass addig pedig tanulj.
2012. aug. 12. 02:03
 5/6 Rebi<3 válasza:
Szia :) szerintem ne várd h ő menjen oda hozzád mer 1 lány ne fusson má a fiu után nem ?? Te menj oda hozzá és kérj bocsánatot,kérd meg hogyy kezdjétek újra... és mutasd meg neki h tényleg érdekel ;)
2012. aug. 12. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, velem ugyanez a helyzet, én is 14 vagyok. Ő volt az első barátnőm és nem akartam semmit elrontani, ezért én hülye nem csináltam semmit. Ő kb. 7 hónapja szakított velem és azóta nem bírom őt kiverni a fejemből. Hiába mondják azt, hogy várj még, aztán menj el bulizni, meg ismerkedj másokkal, ha szereted úgyse fogod megtenni. Én legalábbis nem tudnám megtenni. Én oda fogok menni hozzá, tedd ezt te is! Majdb kíváncsian várom mi történt veled!
2012. aug. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!