Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek féltékenység ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek féltékenység ellen?

Figyelt kérdés
Ha a barátom látom egy lánnyal beszélni akkor én egyből arra gondolok hogy meg csal mikor tudom hogy nem de akkor is azt érzem és utána idegesítem azzal hogy ki volt meg hogy honnan ismeri meg ilyenek és neki ez nem tetszik!
2009. júl. 21. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fordított helyzetben vagyok,lány vagyok. Ezért elmondom neked,hogy ezzel mit érsz el. Szeretem a barátomat,de ezzel a viselkedésével arra sarkall,hogy tartom más férfiakkal a kapcsolatot titokban.Semmi megcsalás,csak lelki kötődés.Ugye ezt te nem szeretnéd,hogy ha a barátodnak valami baja van,mást hívjon és ne téged? Mert ez lesz,félni kezd majd a reakciódtól,és eltávolodtok.Nálunk ez van.
2009. júl. 21. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, lehet hülye ötlet (szerencsére sosem voltam féltékeny), de talán ha te is haverkodnál ismerkednél srácokkal, és persze nem csalod meg a párod, gondolom nem is akarod, akkor magadból kiindulva láthatnád hogy nincs abban semmi, ha másik ellenkező neművel beszélget.
2009. júl. 21. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is elég fétékenykedő vagyok,de én nem szoktam ezzel idegesíteni a barátomat h ez a lány ki volt meg ilyesmi.

Sztem jobban meg kéne benne bíznod.

15/L

2009. júl. 21. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ad, vagy adott rá okot, hogy kételkedj a hűségében? Mert ha igen, nem csodálom h féltékeny vagy. De, ha meg nem adott okot...

Vagy először gondolkodni utána megszólalni. Mikor megtudod h beszélt egy lánnyal, indulatból lehordod, megőrjíted. Ha elszámolsz tízig, és átgondolod, hogy kivel van együtt, kit szeret, ki kell neki...stb... Akkor mindjárt máshogy állsz a dolgokhoz. És nem szabad kisajátítani. Nem a tulajdonod. Míg nem jött össze veled, akkor is voltak lány haverjai. Nincs abban semmi, ha tartja velük a kapcsolatot. Biztos neked is vannak fiú ismerőseid. Nem kell mindig hisztizni. Én is ezt csináltam sokáig. Megöli a kapcsolatot. Azt hiszi a barátod, h nem bízol benne. Egy kapcsolat egyik alapja a bizalom. Ha ez nincs meg, miről beszéltek még?

Amúgy most olvasok egy pszichológiai könyvet. Csernus Imre: A Nő. Azt írja, az féltékeny, aki nem biztos magában, kételkedik abban, hogy elég jó a társának. (Amúgy nagyon tanulságos az a könyv, én két napig sokkban voltam, hogy mennyi mindenben hibáztam az eddigi kapcsolataimban, meg a mostaniban is, és ha nem változtatok, akkor...)

16/L Honey

2009. júl. 21. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Gábor vagyok, 17 éves.Mikor a barátnőmmel beszélek telefonon és ha srácokról beszél mondjuk akik odajárnak abba a suliba ahova ő akkor mindig rámjön a féltékenység.Akkoris, ha nem tudunk találkozni hétvégenként.Már ő mondja, hogy nem meséli el mit hülyéskedett a srác a suliba.Mert azt mondta, hogy féltékeny vagyok.Ami igaz is:S Mit tegyek? Segítsetek!
2009. szept. 11. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!