Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy csak erről szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy csak erről szól a kapcsolatunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

másfél hónapja vagyunk együtt..ö elég sexmániás,igényli szinte mindennap a szexet..de én nem..félek, h ha nem érzi igy jol magát akkor elhagy..mit csináljak?:( én szeretem és elvileg ő is.

18 évesek vagyunk

2009. júl. 21. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A "minden nap" még nem szexmánia. A barátnőm a napi 3-mal épp' csak elégedett. Ha kevesebb van, morcos. Mit szóljak? Pedig korábban én is szexmániásnak számítottam az előző kapcsolatomban. Ráébredtem, minden csak viszonyítás kérdése.

Valamint nem minden a mennyiség, a minőség is számít!

Ez a helyzet melyikőtöknek okoz több lelki gondot? Mert az is előfordulhat, hogy Ő szeret és megoldja magának a helyzetet, viszont Te aggódod túl magad rajta, ami megterheli a kapcsolatot, és pont ez vezet a szakításhoz.

Végül az is lehet, hogy bár szeretitek egymást, mégsem illetek egymáshoz. A szex a párkapcsolat eléggé lényegi része. Ha ott nincsenek rendben a dolgok valami miatt, az kihat az egészre. (Aki mást mond, az ... Az az Ő dolga!) :o)

2009. júl. 21. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:

az én barátom szintén több szexet igényel, mint én. de sosem volt ebből probléma, már évek óta együtt vagyunk, és nemis csalt meg.

mi ezt úgy oldottuk meg, h ő többet kezdeményez, mint én, mivel neki több igénye van rá, és ha kezdeményez, akkoris felis húz, és így már nekemis van kedvem a szexhez.

2009. júl. 21. 12:17
 3/5 anonim válasza:
25%

Sztem azonnal szakíts vele, a párkapcsolatok 50% a sex a többi pedig oda figyelés/gondoskodás de ha ezt nem egészen kapod meg akkor nem tekint téged másnka mint sex partnernek

Fiú, 16 éves

2009. júl. 21. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:

nem tudom mit csináljak :S ha meg nem akarom akkor kicsit erőszakoskodik amig bele nem megyek..

legközelebb majd célzok rá, hogy ez nekem nemjó talán rájön..ha nem akkor ennyi volt:(

2009. júl. 21. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
ne legyél hülye! kivel csinálná ha nem veled? bűn ha valaki kívánja a barátnőjét? az ész megáll az ilyen hülyeségektől, neked szar ha csinálni kell neki meg akkor szar ha nem csináljátok mert iszonyat kíván, tudom mert én is hasonló helyzetben vagyok...
2009. júl. 22. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!