Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt barátom nem fogja fel hogy vége?

Figyelt kérdés

már majdnem 1 hete szakítottunk, és még igy is szinte 10 percenként ír hogy nagyon szeret, és hogy beszéljük meg.. probálnék énis nem figyelni rá, csak az a gond h még szeretem de nem lehetünk eggyütt.. tudom hogy még friss még a dolog és hogy ez nem megy ilyen könnyen a felejtés de szerintem folytatni fogja hogy mindig ír, mert írta is hogy nemfogja abba hagyni, és örökre csak engem szeret:/

mitcsináljak?letiltsam? azis nagyon rossz mert nem akarom:((((

2012. aug. 11. 00:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"csak az a gond h még szeretem"

Nem szereted te ha ilyen hülyeség miatt képes voltál szakítani vele!És mi van ha félig cigány?Akkor már ő nem is tud szeretni?

2012. aug. 11. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy, kérdező. Miért, mi lenne veled negyedrészben roma gyerekekkel? Na vajon? Normális életkörülmények (melyek megteremthetők származástól függetlenül) mellett ugyanaz, mint echte magyarokkal. Ha ennyi miatt képes voltál lemondani róla, jobb is így.
2012. aug. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!