Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a volt barátom nem fogja fel hogy vége?
már majdnem 1 hete szakítottunk, és még igy is szinte 10 percenként ír hogy nagyon szeret, és hogy beszéljük meg.. probálnék énis nem figyelni rá, csak az a gond h még szeretem de nem lehetünk eggyütt.. tudom hogy még friss még a dolog és hogy ez nem megy ilyen könnyen a felejtés de szerintem folytatni fogja hogy mindig ír, mert írta is hogy nemfogja abba hagyni, és örökre csak engem szeret:/
mitcsináljak?letiltsam? azis nagyon rossz mert nem akarom:((((
Nem lehettek együtt miért?...amúgy azzal ,hogy irogat csak azt éri el ,hogy te egyre hamarabb túl leszel rajta, ezzel neki k-rva nagy fájdalmat okozva, szép lassú kártékony fájdalmat(tapasztalat)...amibe akár bele is halhat, ha még nincs hozzá szokva az élet folytonos szopatás**aihoz , és nincs hozzá eléggé megerősödve.
Sajnos ez már úgy szar ahogy van...ha szereted akkor menny vissza hozzá mert akkor nincs olyan ,hogy NEM LEHETÜNK, ha akarunk akkor tudunk.
Ha meg nem akkor most mond meg neki ,hogy nem és kész, semmi érzelgősség mert akkor nem adod meg neki azt a lehetőséget , hogy megutáljon. Hirtelen jobb lesz , ku**vára fog neki fájni jobban mint gondolnád,de ha csak húzod az agyát azzal még szarabb. Egyre jobban elméjül a gondolataiba, hogy még ebből lehet valami..míg nem szép lassan feladja ezt felad mindent, még talán magát is.
Így meg megmondod neki ,hogy vége és van elég esze akkor felpróbálja dolgozni ha van elég esze ahhoz, hogy tudja, hogy nőért nem érdemes megölni magát. 19/F
barátod?!!!!!
csak egy srác nem?!
köszi a válaszokat..
egyébként azért mert a szüleim nem tudják elfogadni hogy ő más.. szóval fél cig*ny..de nem látszik rajta meg semmi.. de a szüleim nem szeretik az olyanokat.:/ meg ugy h énis jobban belegondoltam a 'jövőnkbe' mi lesz ha lesz gyerekünk, akkor ő is félig az lesz, és igy nemtudom.. nem akarok olyan életet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!