Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez? [Lányok? ]
Van egy lány,akit nagyon nagyon szeretek,tetszem neki,gyakran megfogja a kezem,ölelget,harapdálja a nyakam,kiszivja,simogat,bujik hozzám,megvan közöttünk az a bizonyos szikra,vonzódunk egymáshoz,folyamatosan keresi a társaságom,azonban ha kapcsolatról van szó,elszomorodik,megölel és csak azt mondja,hogy járna velem,de most még csak barát:( Pedig szerintem ezek a dolgai jelek arra,hogy ő is benne lenne a kapcsolatban.A lány abszolút nem ribi.Szerintetek ez miért van?
17/F
Nálunk ugyanez volt fordítva.
És végül amikor a barátom bevallotta, hogy szeret, meg megcsókolt, akkor elmondta hogy miért nem lehet.
Cikinek tartottak a haverja, állandóan engem piszkáltak és mondta hogy ő nem akarja hogy az legyen összejövünk és azért menjünk szét mert én unom hogy ilyen barmokkal vagyok.. Mellesleg most már együtt vagyunk normálisan. Nem hírdetjük meg semmi.. de végülis nem is titkoljuk.
16/L a barátom szintén 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!