Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy lányt?
Ismerek egy lányt aki egy évvel fiatalabb mint én...körülbelül 1 éve ismertem meg a suliban.tök jo haverok lettünk meg minden sokszor segitettem neki ha valami gond volt...szoval joban voltunk...kicsivel több mint 1 honapja nagyon beleszerettem....mindig ráirtam facebookon és dumáltunk meg minden...elakartam mondani neki hogy nemcsak baráti kapcsolatot érzek iránta hanem komolyabbat......na most 1 hete ezt megis tettem.....gondoltam mi lesz rá a válasz.természetesen az hogy csak baráti kapcsolatot akar velem semmi komolyabbat
Probáltam rajta tullépni bemenekültem a számito gépes játékokban nemis irtam rá már facebookon probáltam a sportot a házimunkát mindent ami csak elvonhatja a figyelmem rola....de ez nemsikerült
Mitgondoltok mit tegyek hogy minnél hamarabb elfelejtsem?..még mindig iszonyatosan szeretem..nemtudom kiverni a fejemböl!
valakinek beszéd ki a lelked.lehet h segiteni fog. :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!