Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj ha fél-cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha fél-cigány a lány?

Figyelt kérdés
van 1 lány aki nygyon tetszik és énis tetszem neki. normális, értelmes, kedves.. nem látszik rajta hogy félcigány sem kinézrtre sem pedig viselkedésre,ha nem mondja meg hogy félvér észre sem veszem. lenne-e értelme járjunk?mindketten komoly kapcsolatra gongdolunk, csak én félek a következményektöl hogy ciki lesz meg hogy majd felszinre tör benne a cigány mentalitás. vélemény? tapasztalat? szerintetek mit tegyek? kort is irjatok.
2012. aug. 10. 19:58
1 2 3 4
 11/32 Kukori Parancsnok ***** válasza:
83%
Nyomorékok. Egyik legjobb haverom cigány. Múltkor találtunk 160k-t egy pénztárcában, megtartottam volna magunknak 20-20 at és úgy vittem volna vissza, és csak miatta nem vettünk ki végül belőle semmit, és vittük vissza a teljes tartalmával együtt. Amikor odaértünk, a nyomorék tulajdonos elkezdett vele ordibálni hogy hogy képzelte hogy ellopta tőle, és amikor észrevette h nem hiányzik semmi belőle szimplán ránk vágta az ajtót. Ennyit ér ma Magyarország.
2012. aug. 10. 20:11
 12/32 anonim ***** válasza:
hallod sétálj végig tiszaburán önvédelmi lehetőségek nélkül. utána legyen nagy a szád
2012. aug. 10. 20:14
 13/32 dzsola ***** válasza:
7%
the_sunset_limited király vagy, kérdezö legaláb egyszer jol ku*rd meg a csajt
2012. aug. 10. 20:15
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kimondottan ide tartozik, de nagyon kikívánkozik belőlem:

Ha egy változtatni akaró, becsületesen élő, dolgozó, gyerekeit taníttató cigány családnak is ilyen a társadalmi megítélése, akkor mégis milyen alapon várjátok el tőlük az integrálódást? Hogyan tudnának beilleszkedni a társadalomba ilyen előítéletek mellett?

Ha még annak a szűk rétegnek, akik már kitörtek a putrilétből (kőkemény munka árán, előítéletekkel folyamatosan küzdve folyamatosan) SEM adjátok meg az elfogadás lehetőségét? Akkor mégis milyen eséllyel indulnak?

Én biztos nagyon szerencsés vagyok, de több olyan cigányt ismerek, akik a többségi társadalom által elfogadott életet élnek (és urambocsá, még segítenek is a felemelkedni vágyó cigány fiataloknak, például támogatják az oktatásukat), mint putriban élőt. Vagy lehet, hogy csak azért ismerek több ilyet, mert rájuk akarok figyelni, beszélgetek velük, szóbaállok velük, és értékelem azt, ahová jutottak és amit tesznek?

2012. aug. 10. 20:15
 15/32 Kukori Parancsnok ***** válasza:
89%
A cigányokat ti tettétek ilyenné a fajgyűlölő hozzáállásotokkal. Ismerek cigány haverokat Svájcban, Angliában, sőt, Spanyolországba már teljesen integrálódtak is, ők képesek voltak a problémát értelmesen, gyűlölködés nélkül megoldani.
2012. aug. 10. 20:16
 16/32 Mókusgyilkos ***** válasza:
0%

na biosz nagymester:

[link]

tessék megnézni.

ha okoskodsz 2 alapszabály van:

- legyen vmi fogalmad a témáról.

- legalább nézz utána.

- tekintve h orvosira készülök meglehet h többet konyítok a bioszhoz mint te :D

2012. aug. 10. 20:17
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Mókusgyilkos - nem biosz nagymester vagyok, én a szociológiához konyítok valamelyest... amikről te írsz, azok a legelemibb viselkedésminták (reflexek, mozgásminták), semmi közük a társadalmi normákhoz - én arról írtam.

Mellesleg ilyen rasszizmussal inkább ne legyél orvos...

2012. aug. 10. 20:22
 18/32 anonim ***** válasza:
75%

ennyi marhat egy rakason... :))

de hiszen te magad irtad,hogy normalis,ertelmes csajszi. meg nem is latszik rajta,hogy felig roma. csak az eloitelet, ami ketkedest valt ki benned. mellesleg en is bele voltam zugva egy felig roma fiuba, nagyon rendes volt a csaladja is,meg o is, csak a helyesirasa volt kiabrandito,de amugy nagyon aranyos fiu ((:

szerintem probald meg megismerni a csaladjat egy kicsit, de amugy az alma nem esik messze a fajatol, if you know what i mean ;))

2012. aug. 10. 22:15
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

a "cigány" szó eredete egy német kifejezés a ziehende gaeuner, melynek jelentése: vándor tolvajok

egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsojja ki

2012. aug. 10. 22:54
 20/32 anonim ***** válasza:
ha ő és a családja is "normális" értékrendet képvisel, akkor semmi baj nem lehet belőle
2012. aug. 10. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!