Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járnék ha megelégednék egy szexkapcsolattal? Még így is, hogy szűz vagyok? Baj, hogy engem elsősorban az érzelmeim irányítanak?
19 éves lány vagyok de még nem volt komoly kapcsolatom. Nem tartom magam sem csúnyának, sem ostoba libának. Lehet nem én vagyok minden férfi álma, de azért elég sok pasinak tetszem.
Eddig kétféle dologgal találkoztam.
Az egyik ; rendes, aranyos srác, komoly kapcsolatra vágyik..esetleg még külsőre is jó..de a részemről nulla vonzalom. Már pedig én senki olyannal nem szeretnék összejönni, akinél úgy érzem még meg sem bírnám csókolni...így neki sem lenne jó a kapcsolat.
A másik ; fura srác, hol keres hol nem...hol akar valamit hol nem...de úgy tűnik leginkább csak szexet akar tőlem, komoly kapcsolatra az igénye zéró.. külsőre nem feltétlenül iszonyat jó, de akadt már "szépfiú" is...a vonzalom oda vissza működik. De én ennél többre vágyom.
Ennyire lehetetlen megtalálni a kettő ötvözetét?
Én már nagyon szeretnék egy kapcsolatot. Nem abban gondolkodom, hogy hú most életünk végéig legyünk együtt, de legalább egy pár hónapot szívesen lennék valakivel..
Úgy érzem, ha lenne valakim akit szeretek..minden mást könnyebb volna megoldani az életben. Így unottan tengetem a napjaimat, várom a csodát...de semmi.. persze így is van, hogy jól érzem magam..de már nagyon vágyom egy fiúra magam mellett..
Lehet túlzottan akarom..de ezzel nem tudok leállni, ha egyszer nap mint nap szenvedek tőle. Ráadásul ha valami élmény ér..egy sráccal kapcsolatban..pl. flört, kavarás..utána még inkább vágyom rá, hogy ez állandósuljon.
Ötlet?
há de szandi..
amúgy miért lenne baj? előbb utóbb csak akad 1 olyan pasi aki megfelel így a leírás alapján azért nem feltétlenül 1 teljesíthetetlen szintet vársz el.
1. Az írásod is azt tükrözi, hogy nem vagy ostoba liba, ezért a fő kérdésedre a válaszom: NEM JÁRNÁL JOBBAN.
2. Teljesen megértelek, hogy vonzalom nélkül nem jössz össze senkivel.
3. "A kettő ötvözetét" úgy találod meg, ha türelmes vagy.:) Nem sok futkos belőlük, örülj, ha életed során találsz 1-2-t.
4. Ne fogalmazd meg, hogy milyen hosszú kapcsolatra vágysz. Ne tervezz! Bízd az életre. Ha összejössz valakivel, ne azért legyél vele életed végéig, mert megfogadod, hanem azért, mert az érzéseid arra késztetnek, és az élet úgy hozza. Ha pedig vége kell lennie, akkor vége lesz. Bízz minden a spontaneitásra!:)
Sok sikert, és boldogságot!
Megmondom mi lesz pár év múlva:
A férjed az "egyik" kategóriás lesz
És közben csalod a "másik" kategóriával
Nem hiszem, hogy képes leszek összejönni az "egyik" -kel :)
Nem vagyok az a megalkuvó típus.
Kérdező, te nem én vagy? :D :D
De tényleg xDD
Ugyan így vagyok, akinek bejövök, aziránt egy CSEPPNYI vonzalmat sem érzek, több találka után se, semmi, semmi, semmi... Aki meg nekem jön be (kezdeményeztem is már, koppantam is), annak meg én nem.
Szexkapcsolatra persze kellenék több embernek is... Volt már, hogy belementem kapcsolaton kívüli szexbe, szüzességemet is így vesztettem el - de nem bánom igazából :D
És én is "komoly", hosszabban tartó, érzelmeken alapuló kapcsolatra vágyok, de hát ez nem jön össze...
Amúgy ha kívánod annyira testileg a srácot, meg a szexet, akkor menj bele, nincs abban semmi rossz szerintem... Csak érezd a srácon, hogy nem csak egy "luk" kell neki, hanem a Te "lukad"! Ez fontos :)
Ha gondolod, írhatsz privit, csak úgy:D
18/L
Lehet igazad van, de én egyelőre nem tudom elképzelni, hogy olyas valaki mellé feküdjek be az ágyba akitől kiráz a hideg..és nem jó értelemben.
Nem tudok ennyire érdekember lenni.
teljesen normális a hozzáállásod.
csak ne legyél visszahúzódó, magadban ülő. menj a barátaiddal társaságba, legyél nyitott, és akkor megtalálod az igazit, de legalábbis azt, aki az első igazi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!