Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondjátok meg nekem! Mik a legjobb tulajdonságok egy fiuban egy jó kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Mondjátok meg nekem lányok, hogy mi a legfontosabb tulajdonságok egy jó kapcsolatban?2009. júl. 20. 23:30
11/14 anonim válasza:
nekem 23 éves barátom volt.. nem érdekelt hogy csóró, nem volt kigyúrt se.. és soha nem is fognak bejönni az olyanok. legyen kedves, humoros, őszinte.. szerintem :) 15/L
12/14 anonim válasza:
Legyen nagy farka és ne legyen smucig !
13/14 anonim válasza:
legyen olyan mint Fekete László Zoltán Bakonszeg.
Ezt életem párja írja erre a kérdésre:)
Iwiwen megleltek ha gondoljátok vagy myvipen keresés alapján. De nekem csak manó számít:)
Senki más nem kell csak ő:) Csak azért írom hogy tudjátok milyen is vagyok:D
Mert ott a bemutatkozásom se mindennapi:D
(L)Szeretlek egyetlenem(L)
14/14 anonim válasza:
Nekem az őszinteség és a humor:)
Hisz, ha nem is szeret már a fiú, akkor is legyen velem őszinte. MOndja el mit érez.
A humor pedig azért, mert képtelen lenék egy befásult pacákkal járni:P Kell, h tudjunk együtt nevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!